Grubumuzda bulunan Elaziz Belediyespor’un haftayı bay olarak geçirecek olması ve üst üste aldığı galibiyetlerle puan sıralamasında üst sıralara yükselen takımımız Adıyaman 1954 spor deplasmanda alacağı bir puan bile kendisini grup lideri yapacak.
             Her maçın kendileri için zor olduğunu belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü teknik direktörü Talat Özden; “İlk yarının son maçını deplasmanda Suruç Gençlik Spor ile oynayacağız. Bizim için en önemli deplasman maçlarından birisi. Hafta boyunca takım olarak hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamladık ve maç saatini beklemeye başladık. Şampiyonluk yolunda bizim için önem arz eden bir maç ve her zaman söylediğim gibi, gerek futbolcularımız gerekse de takım halinde gerçek gücümüzü sahaya yansıttığımız takdirde bu deplasmandan da puan ve puanlarla döneceğiz. Ben futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Amacımız bu zorlu deplasmandan da galibiyetle ve üç puanla dönüp, ilk yarıyı grubumuzda lider olarak tamamlamak istiyoruz.” Dedi.
Sezona iyi başlayamadıklarını ancak erken toparlandıklarını belirten Kulüp Başkanı Hüseyin Koç; “Yeni bir ekip oluşturmamız münasebetiyle sezonun ilk iki maçında gerçek gücümüzü ortaya koyamadık. Ancak yeni teknik ekibimiz takıma adeta taze bir kan oldu ve futbolcularımızın de kendi yeteneklerini sahaya yansıtmasıyla birlikte galibiyetler üst üste gelmeye başladı. Bu hafta sonu çok önemli bir deplasman maçına çıkacağız, inşallah bu maçı da kazanıp şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşmış olacağız ve ilk yarıyı grubumuzda lider tamamlamış olacağız. İlk yarıya verilen arayı da iyi değerlendirip kötü başladığımız sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Elde etmiş olduğumuz başarıda bizlere büyük katkı sunan başta İlimiz Valisi Mahmut Demirtaş’a, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın’a ve Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum” dedi.