Aday tanıtım toplantısıyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı İskender Yıldırım, Derman Belediyeciliği sloganıyla çıktıkları bu yolda Gölbaşı’nın hak ettiği hizmetleri alacağını ve ilçe halkı için istihdam sahaları oluşturacaklarını ifade etti.

Yıldırım, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımlarıyla Aday Tanıtım Toplantımızı Ankara’da gerçekleştirdik. Toplantımızda bizlere ev sahipliği yapan sayın milletvekilimiz Abdurrahman Tutdere’ye, 23. Dönem milletvekilimiz Şevket Köse beyefendiye ev sahipliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan ve ekranları başından bizlerden dua ve desteklerini esirgemeyen tüm Gölbaşı’lı aileme teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Parti Genel Merkezinin hazırladığı temel ilkelerle Gölbaşı’nın ihya olacağını ifade eden İskender Yıldırım, “Herkese saygılı ve eşit olacağız, hesap veren ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla harcadığımız her kuruşun hesabını halkımıza vermek namus borcumuzdur. İlçemizde hiçbir çocuk aç okula gitmeyecek, belediyeden hiçbir kardeşimiz işten çıkarılmayacak aşıyla ekmeğiyle oynanmayacak ve belediyemizde asgari ücret net 2 bin 200 lira olacaktır. Ayrıca personellerimizin sendikal hakları ve toplu iş sözleşmeleri konusunda da gerekli adımlar atılacaktır. Gölbaşı ilçemiz üreten ve istihdam yaratan bir ilçe olacak. Yenilikçi ve akıllı bir Gölbaşı ilçemiz için tüm projelerimiz hazır, teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanarak ilçe halkımızın hayatını kolaylaştıracağız. İlçemizin kangren sorunlarından biri olan ulaşım ve alt yapı sorununu çözüp nefes alınabilen bir ilçe konumuna getireceğiz. Sosyal adaleti sağlayarak engelli dostu bir belediyecilik anlayışıyla ilçemizi yöneteceğiz. Kültür ve sanat etkinlikleriyle ilçemizin gençleri hak ettikleri hizmetleri alabilecek. Gölbaşı’da hep beraber mutlu yaşamak istiyoruz, size mutlu bir Gölbaşı sözü veriyorum” dedi.