Besni İlçe Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Kaymakamlık Futbol turnuvasında Erdemoğlu KYK Spor'u 4-2 yenen Kitiş Spor turnuvanın şampiyonu oldu.

Geçtiğimiz Pazartesi günü İlçe Stadyumunda oynanan final maçına Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni Spor Kulüp Başkanı Mehmet Fidan, AİLEMDER Adıyaman İl Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E. Soydan Doğru, takım temsilcileri ve sporseverler katıldı.

Final maçından önce sporculara başarılar dileyen Kaymakam Çağlayan Kaya, maçın dostluk ve kardeşlik havası içerisinde geçmesini temenni etti.

İki takımda 90 dakika boyunca güzel performans sergileyerek sporseverlere futbol ziyafeti sundular. Maç sonunda rakibini 4-2 yenen Kitiş Spor turnuvanın şampiyonu olurken, 2'nci Erdemoğlu KYK, Besni Devlet Hastanesi ise 3'üncü oldu.

Maçın ardından şampiyon olan Kitiş spor’lu futbolcular pankart açarak Kaymakam Çağlayan Kaya’dan köylerine futbol sahası istediler. Kaymakam Kaya ise Kitiş Köyüne Saha yapacaklarının sözünü verdi.

Final maçının ardından madalya ve kupa törenine geçildi. Takımlar madalya ve kupalarını Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya ve Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan'ın elinden aldı.