BİZİM AÇIMIZDAN OLDUKÇA OLUMLU GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Temayülün kendisi açısından oldukça olumlu geçtiğine vurgu yapan Tuğsuz; "Yaptığımız analizlerde oldukça başarılı bir sonucun bizleri beklediğini düşünüyorum.

HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

Allah nasip eder de bu onurlu göreve gelirsem, 2 dönem Belediye Başkanlığı yapmam ve uzun yıllardan beri siyasetin içinde olmam sebebiyle kazandığımız bütün tecrübe ve birikimlerimizle birlikte Besni halkının, çağdaş belediyeciliğin tüm imkanlarından yararlanmasını sağlayacağız.

Toplumun tüm kesimlerine dokunan, ortak akla kıymet veren bir anlayışla, herkesi ve her kesimi kucaklayacağız ve ihtiyaç duyulan projeleri en kısa sürede bir bir hayata geçireceğiz.

ASLA HALKIMIZI ALDATAN OLMAYACAĞIZ

Asla halkımızı aldatan olmayacağız. Yapamayacağımız işler için söz vermeyeceğiz. Bu nedenle dürüst, namuslu, ilkeli, ahlaklı, hesap sorulabilir ve hesap verilebilir, insanı ve toplumu önceleyen bir belediye başkanlığı ve belediyecilik vaat ediyoruz. İnsanımızı hiçbir ayrıma tabi tutmadan kucaklayacağımı, hizmet siyaseti ve hizmet belediyeciliği yapacağımı vaat ediyorum. Şahsi çıkarlarımı değil, toplum çıkarlarını gözeteceğimi vaat ediyorum. Bu vaatleri sözde değil, özde ve nefsinde uygulamış bir insan olarak söylüyorum. Besni’nin artık bu anlayışa şiddetle ihtiyacı var.

TEŞKİLAT TARAFINDAN SON DERECE BAŞARILI BİR TEMAYÜL ÇALIŞMASI YAPILDI

Temayül başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Emeği geçen teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

Adıyaman’a kadar gelerek bizlere oy kullanarak önemli bir görevi yerine getiren, başta Ak Parti İlçe Başkanımız Av. Mustafa Çiğdem ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere, Kadın Kolları Başkanımız Semra Semiz hanımefendi ve yönetim kurulu üyelerine, Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine, teşkilat üyelerimize, belde belediye başkanlarımıza ve belde teşkilatlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize ve mahalle temsilcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Aday adayı olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

Şimdi sıra sevgili Besnililerin temayülünde. Adaylık sürecinde, beni hüsnü kabul ile karşılayan ve bağrına basan Besnili hemşerilerime bu vesileyle teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum. Sizlerle birlikte yöneteceğimiz 'Yaşanılabilir bir Besni' için desteğinizin devamını bekliyorum" dedi.