KILINÇ; "ADAY ADALIK BAŞVURULARINI 1 EKİM'DE BAŞLATMIŞ BULUNMAKTAYIZ"

Partililerin katıldığı başvuru töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, 30 Mart yerel seçimlerine tek vücut olarak çıkacaklarını ve Besni'yi kazanacaklarını söyledi. Aday adaylığı başvurularının 1 Ekim itibari ile başladığını da söyleyen Başkan Kılınç; "30 Mart 2019'da yerel seçimler var. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi olarak, genel merkezimizin 24 Eylül'de MYK'da almış olduğu kararla bu seçime daha etkin ve verimli hazırlanmak için aday adalık başvurularını 1 Ekim'de başlatmış bulunmaktayız.

Şuanda da Besni'mizde partimizin birbirinden değerli isimleri aday adaylık için partimize başvuruyorlar. Aday adayımız kaç tane olursa olsun, partililerimizin hiç şüphesi olmasın, biz 30 Mart yerel seçimlerine tek vücut olarak çıkacağız ve inşallah Besni'de ilçemizi kazanacağız. Biz 3 yıldır bu görevde ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz.

BESNİ NE YAZIK Kİ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMAMIŞTIR

16 yıllık geçmişe baktığımız zaman iktidara her alanda yüksek oranda destek veren ilçemiz, ne yazık ki hak ettiği hizmeti alamamıştır. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel kadrolarıyla, belediye başkan aday adaylarımız, il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimizle Besni'nin bu mahsus kaderini değiştireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu seçimi kazanacağız ama işimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama biz mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Biz birlik ve beraberlik içerisinde aday arkadaşlarımızla birlikte 30 Mart'ta Besni Belediyesine Cumhuriyet Halk Partisi'nin tabelasını asacağız. Bu tabelayı asarken de hakkaniyet içerisinde, sosyal belediyecilik, halkın içinde olduğu bir belediye anlayışı ile halkımıza sunacağız. Besni'ye bir çivi çakılmışsa hep Cumhuriyet Halk Partisi Belediye anlayışı ile olmuştur. Biz 30 Mart'ta belediyeyi alarak o hizmeti halkımıza tekrar sunacağız.

MEVCUT BELEDİYENİN İMARDAN BAŞKA HİÇ BİR HİZMETİNİ GÖREMİYORUZ

5 yıldır Belediyenin imardan başka hiç bir hizmetini göremiyoruz. Mevcut belediyemiz her türlü yolsuzlukla, her türlü usulsüzlükle ve hukuksuzlukla zaten kamuoyunun önünde. Biz 30 Mart'ta belediyeyi kazandığımız gün bu 5 yıllık yapılan hukuksuzluğun ve yolsuzluğun hesabını soracağız. 5 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel yönetiminde hukukun, adaletin, hakkaniyetin ve modern şehirciliğin anlayışını bütün hemşerilerimiz Cumhuriyet Halk Partisi ile görecek ve yaşayacak" dedi.

DAYAN; "İNŞALLAH 30 MART'TAN ZAFERLE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Kılınç'tan sonra konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Besni Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Nesip Dayan, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek; "İnşallah 30 Mart 2019 seçimlerinden hep beraber el ele, omuz omuza vererek zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Geçenlerde birisi bana Nesip, sen başkanlık yapamazsın, çünkü dürüstsün, yalan söylemezsin, adam kayırmazsın dedi. Biz de sosyal demokrat bir parti olarak Besni'de şeffaf, adil, düzgün, herkese aynı seviyede yaklaşan bir belediyeciliği bu şehre kazandırmak istiyoruz. Biz Besni'ye insanların rahatça yaşayabileceği, yeşil alanlarının ve parklarının olduğu bir şehir oluşturmak istiyoruz. Biz insanlarımızın ötekileşmediği ve kutuplaştırılmadığı bir belediye anlayışı ile hizmet vermek istiyoruz. Bu anlayışla yola çıktık. Partili arkadaşlarımız, ailem ve arkadaşlarım destek veriyor. İnşallah bu süreci el birliği ile atlatarak seçime gideceğiz ve seçimden zaferle çıkacağız. Besni'yi belediye başkanı ile değil, bütün Besni halkı ile beraber yöneteceğiz" dedi.