Parti binasında İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem’le görüşen Milletvekili Toprak; "31 Mart’ta ülkemiz ve partimiz adına önemli bir sınav vereceğiz. İnşallah bu sınavı milletimizin vereceği destekle başarıyla geçeceğiz. Adaylarımızın bir kısmı belirlendi, bir kısmı da belirlenmek üzere.

Parti olarak ince eleyip sık dokuyoruz. En iyi hizmeti yapacak adayı belirlemeye çalışıyoruz. İnşallah seçilecek bu adaylarımız yapacakları çalışmalar ile her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımıza en güzel hizmeti götüreceklerdir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ise; "Biz AK Parti Teşkilatı olarak seçimden bir sonraki seçime hazırlanan bir teşkilatız. Seçim hazırlıklarımızı büyük oranda tamamladık. Adayımızda belirlendikten sonra bu çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. İnşallah daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerden de büyük bir zaferle çıkacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Vatandaşlarla da bir araya gelen Toprak, daha sonra Besni’de Hasari Yılmaz’a ait işyerinin açılışına katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.