3 gündür Çelikhan’a bağlı köy ve mezralarında gezen Taş,  vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinde verdikleri destek için teşekkür etti.

Çelikhan'a bağlı, Gölbağı, Altıntaş, Bozgedik, Kalecik, Şerefhan, Korucak, Karagöl, Mutlu, Karaçayır, Askerhan, Fatihan, İncirli, Yağızatlı, Yeşiltepe ve Yeşilova köylerini gezen Milletvekili Taş, köylülerin sorunlarını dinledi,Çözüm yolu araladı.

Köylerden memnuniyet ile ayrılan Taş daha sonra ilçe merkezinde esnaflara teşekkür edip bayramlarını tebrik etti.

Ziyaret sonunda bir açıklama yapan Milletvekili Taş, Halkın kendilerine büyük bir teveccüh gösterip milletvekili seçilmesinde görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı  hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları gibi yine aynı desteği verdiklerini söyledi.

Bu durum karşısında kendisinin de sadece teşekkür etmek için gezdiğini ve halka hizmet etmek için mesai gözetmeden çalışmaya ve koşturmaya devam edeceğini söyledi.

Milletvekili Yakup taş’a Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Ak Parti Çelikhan ilçe Başkanı Mahmut Avcı, İl Genel Meclisi Üyeleri M.Hanifi Kan ve Abuzer Açıkgöz eşlik etti.