Parti binasında basın açıklaması yapan MHP Adıyaman İl başkanı Hüseyin Özgün, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. dönem milletvekili genel seçimleri için müracaat eden milletvekili aday adaylarını açıkladı.

Hüseyin Özgün açıklamasında, “Milletvekilliği için Abuzer Özaslangöz, Ahmet Kara, Bekir Çiçek, Fethi Tepe, Fikret Yıldız, Hayriye Kuştepe, Hüseyin Tarık Arda, Mehmet Canpolat, Osman Yıldız, Remziye Yavuz, Rıfat Erdem ve Zeki Dişkaya aday adaylığı müracaatında bulundu.

Son günlerde vatanımızda terör saldırıları sonucunda yurdun dört tarafında HDP binalarına ve Kürt vatandaşlara yönelik saldırıları nefretle kınıyoruz. Olaylar sırasında bozkurt işareti yapan saldırganların ülkücü olamayacağı devşirilmiş ülkücü görünümlü, AKP’ye yakın Osmanlı Ocakları mensupları olduğunu yüce Türk milletimiz bilmektedir. Böyle bir ortam bu tür şiddet olaylarını kim yaparsa yapsın, bunlara asla müsaade etmeyeceğiz.
Yaşananları şiddetle kınıyoruz. Ama bu tür eylemlerde bulunanların da mutlaka emniyet güçleri tarafından yakalanıp gözaltına alınarak gerekli cezai işlemin, adli işlemin başlatılmasını talep ediyoruz” dedi.