İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Saat: 11.00 de Adıyaman Havalimanına iniş yaptıktan, Adıyaman'da parti binasına gelerek partililerle buluşacak. Akşener, daha sonra Adıyaman'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. 
İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener buradaki temaslarının ardından Saat 15:30 Besni'ye gelerek  burada partililer ile buluşacak. Daha sonra Meral Akşener esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.
İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım yaptığı açıklama da ”Perşembe günü Genel Başkanımız Meral Akşener Besni'ye gelecektir. Burada partililer ile buluşacak olan Genel Başkanımız Meral Akşener esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyecek. Bizler İYİ Parti Besni ilçe Başkanlığı olarak Genel Başkanımız ile birlikte her zaman esnafımızın, haklımızın ve ülkemizin refah seviyesini yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Siz değerli partililerimiz ve hemşerileriz ile birlikte Genel başkanımızı büyük bir coşku ile karşılamaya davet ediyorum. Millet bizi çağırıyor bizler ise milletimize hizmet etmeye geliyoruz" dedi.