AK Parti Besni İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen başvuru öncesinde konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Ömer Korkmaz ile diğer aday adaylarına başarılar dilediğini söyledi.

Başvurusunun ardından açıklama yapan Ömer Korkmaz; "3 dönem yapmış olduğum Kesmetepe Belediye Başkanlığının ardından geçtiğimiz donem de İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulundum. Bu süreçte Besnili muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla sürekli istişare içerisinde olduk. Sorunları tespit ettik elimizden geldiğince de bu sorunları çözme gayreti içerisinde olduk. Hizmet etme gayesi içerisinde hareket ederken ufak tefek eksikliklerimiz ve kusurlarımız mutlaka olmuştur. Ama elimizden gelenin en iyisini yaptığımız inancındayım.

4.5 yıldan beri zaten bu görevde bulunmamız tecrübemizi daha da arttırdı. Eksik kalan sorunların çözümlerini iyi bilmekteyiz. Bu dönemde aday olup seçilirsek sorunları büyük oranda ortadan kaldırılması noktasında ekipteki arkadaşlarım ile birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp etsin" dedi.