Belediye Başkanı aday adaylığı için başvurular 5-12 Kasım 2018 tarihleri arasında, Belediye Meclisi üyeliği adaylık başvuruları ise 5 Kasım-3 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İlçe Teşkilatında kabul edilen başvurularda Köseceli Beldesinden Kerim Turgut aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvuru öncesinde konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; "Siyaset sürekli seçim getiriyor. 5 yıl uzun bir süreymiş gibi görünüyor ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Önemli olan yarışın içerisinde kalabilmek, kirlenmeden ve yıpranmadan devam edebilmektir. Siyaset uzun süreli bir maratondur. Ben sizlerle tanıştığım ve bu yolda beraber yürüdüğüm için gururluyum. Allah hepinizden razı olsun. Bize her seçim destek oldunuz, gönlünüzü bize açtınız, seçim zamanında da diğer zamanlarda da geldiğimizde bizi kucakladınız. Hepinize bu konuda teşekkür ediyorum" dedi.

Çiğdem'den sonra konuşan Kerim Turgut ise, hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi. Kendisine görev verildiği taktirde Köseceli Beldesini ileriye götürmek için elinden geleni yapacağını söyleyen Turgut, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.