Milletvekili Fırat'ı, parti binasında AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları, kadın kolları ve partililer karşıladı.

Çiğdem; "Kongrelerimizi Tamamladık ve Yolumuza Devam Ediyoruz"

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; "24 Aralık itibariyle Adıyaman'da ilçe kongreleri ve en son il kongrelerimizle beraber kongre sürecini tamamlayıp yine hep beraber yolumuza devam ediyoruz. Bu manada özellikle il kongremizde göstermiş olduğunuz katılımdan dolayı kadın kollarına, gençlik kollarına, teşkilatımızın her kademesinde görevli bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Mehmet Erdoğan'da Ankara'da olduğu için aramızda değiller. Halil Fırat vekilimizde Gölbaşı, Tut ve Besni programları çerçevesinde teşkilatlara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyorlar. Ben teşkilatım ve Besni halkı adına ziyaretinden dolayı Vekilimiz İbrahim Halil Fırat'a teşekkür ediyorum" dedi.

Fırat; "Teşkilatlarımız Üzerine Düşen Bütün Sorumluluklarını Yerine Getirmiştir"

Çiğdem'den sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise; "Meclisin ara vermesiyle birlikte kongreleri yapılan ilçelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için yola çıktım. Bütün ilçelerimizin ve ilimizin kongreleri tamamlandı. Bundan sonra inşallah büyük kongre için yolumuza devam edeceğiz. Ben öncelikle yeniden ilçe başkanlığına seçilen Mustafa Çiğdem ve yönetim kurulu üyelerine, gençlik kolları başkanı Ferhat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine ve yeni seçilen Kadın Kolları Başkanı Semra Semiz'e başarılar diliyorum.

Teşkilatlarımız bu zaman üzerine düşen bütün sorumluluklarını yerine getirmiştir ve bundan sonrada üzerine katarak daha iyi nasıl olabilirizin çabası içerinde olacağına inancım tamdır. Biz bir arada birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olduğumuz müddetçe inşallah daha uzun mesafeli yollara devam edeceğiz. Besnili hemşerilerimiz AK Parti'yi her zaman desteklediler. Son seçimlerde ise daha büyük bir destek vererek çok büyük bir katkı sundular ve Sayın Cumhurbaşkanımıza çok büyük bir hediye verdiler. Bundan sonrada destek vereceklerine inanıyorum. Besnili hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz teşkilat olarak da gece gündüz demeden , kapı kapı dolaşarak, yüzde 68 oyumuzu nasıl yüzde 78'e çıkarabiliriz, bunun hesabını yapmamız gerekiyor" dedi.

Hizmetlerimiz Devam Edecek

AK Parti hükümetleri döneminde yapılan hizmetlerden de bahseden Milletvekili Fırat, hizmetlerin devamının geleceğini de söyleyerek; "Cumhurbaşkanımız  başımızda olduğu müddetçe AK Parti hükümetleri sizlerinde destek ve dualarıyla tüm ilçelerimizde olduğu gibi Besni ilçemize de hizmetlerimiz devam edecektir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak. Bu doğrultuda yolumuza devam edeceğiz.

2019 seçimleri çok önemli bir seçim. Yüzde 50+1 oy alamazsak o zaman iktidar olamıyoruz. Onun için bütün arkadaşlarımızın en az yüzde 50+1 oy alacak şekilde gayretlerine devam etmesi gerekiyor. Ben bunu yapacağımıza inanıyorum. Besni teşkilatımız her zaman bunu başardılar ve bundan sonrada başaracaklarına inanıyorum" dedi.