Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Ahmet Aydın, Sarıyaprak Belde Belediye Başkanı Yasin Turan, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, İl Genel Meclis üyeleri Kemal Temel, Seyda Ciner, Abuzer Karaboğaz ve Mustafa Köseoğlu ile birlikte Sarıyaprak beldesinde taziye ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaret sonrasında Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan’ın ev sahipliğinde beldede vatandaşlarla bir araya gelen milletvekilleri, halk ile sohbet etti.

Ahmet Aydın burada yaptığı konuşmada, Mehmet Erdoğan’ın özellikle Besni, Gölbaşı ve Tut bölgesindeki hizmetlerde çok büyük emeğinin olduğunu aktararak, birlik, dirlik ve muhabbetin olduğu sürece de bu güzel hizmetlerin gelmeye devam edeceğini ekledi.

Erdoğan ise, Meclis'in tatile girmesiyle birlikte vatandaşın ayağına gittiklerini ve kendi iktidarlarıyla birlikte hayal edilemeyen hizmetlerin yapıldığını belirterek, Ahmet Aydın’ın bu hizmetlerde büyük katkısının olduğunun altını çizdi. Erdoğan, yapılan hizmetleri yeterli bulmadıklarını ifade ederek, Çetintepe Barajı ile birlikte arazilerin sulanacağını, Gaziantep-Besni arasındaki yolun bölünmüş yol çalışmalarının yakın zamanda başlayacağını kaydetti.

Çakırhöyük beldesine geçen Aydın ve Erdoğan, burada yapılan bin kişilik caminin inşaatını gezdi.

Erdoğan ve Aydın’ın gezileri Oyratlı köyündeki iftar yemeğiyle son buldu.