AK Parti Besni İlçe Başkanlığı Milletvekillerinin de katılımıyla miting düzenledi.

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören mitinge, Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Ak Parti Belediye Başkan Adayı E. Mehmet Emre, partililer ve coşkulu bir kalabalık katıldı.  

MİTİNG ESNASINDA SAADET PARTİLİ TARAFTARLAR PANKART AÇIP SLOGAN ATTI

Miting alanının arkasında toplanan Saadet Partisi taraftarlarının, partiye ait pankart açıp, slogan atarak, Ak Partili vekillerin konuşmasını ve mitingi provoke etmesi gözlerden kaçmadı. Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Adıyaman’dan gelen parti yöneticilerinin misafir bulunduğu ortamda yapılanların; hoşgörüsü ve misafirperverliği ile ün yapan Besni insanına yakışmadığını belirten Besnili vatandaşlar ve partililer, yapılanlara tepki gösterdiler.

Mitingin açılış konuşmasını Ak parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Çiğdem’in yaptı Çiğdem konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Sayın milletvekillerim, sayın başkan yardımcım, kadın kolları, eğitim kolları ve değerli vekiller öncelikle sizleri sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

ÇİĞDEM, “BESNİ’Yİ SİZLER İLE BİRLİKTE EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE YÖNETECEĞİZ”

Değerli hemşerilerim, böyle güzel bir Besni akşamında hiç bir menfaat gözetmeden, sizleri buraya toplaya bilmek ancak AK partinin yapabileceği bir şeydir. Değerli kardeşlerim önümüz de sekiz dokuz günlük kısa bir zaman kaldı seçime, sizlerin dualarını bekleyerek bu günlere kadar geldik. Sizlerin desteğiyle büyüyoruz ve artarak devam ediyoruz. Değerli kardeşlerim 9 günlük bu kısa süreçte, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek AK Parti’yi birinci parti yapmak adına hep birlikte çalışmaktayız.  Bizlerde sizlerden alacağımız bu kutsal emaneti namusumuz gibi yere düşürmeyeceğimize, Besni’yi sizler ile birlikte el ele, gönül gönüle yöneteceğimize söz veriyoruz.  Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum,” dedi.

Çiğdem’den sonra söz alan Ak Parti Besni Belediye Başkan Adayı E. Mehmet Emre ise, Besni insanının hizmetin en güzeline layık olduğunu söyledi.

EMRE, “30 MART’TAN SONRA BENİM İLÇEM, BENİM İNSANIM HİZMETE DOYACAK”

Sayın milletvekillerim, kıymetli hemşerilerim, sevgili beyler, kıymetli hanım efendiler hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Kıymetli kardeşlerim malumunuz bir seçim sürecinin içerisindeyiz. Amacımız belli, amacımız memleketimize,  milletimize, sizlere, aziz Besnimize hizmet etmek. Bunu bir dava bilerek, bu amaçlarla emin adımlar ile ilerliyoruz. İlçemizin sorunlarına hakimiz, Besni’mizin sorunlarını biliyoruz, en güzeli de bu sorunları nasıl çözeceğiz, hangi anahtarla hangi kilidi açacağımızı biliyoruz. Tecrübeliyiz, arkamız da AK parti, bir dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan var, bunun farkındayız. İktidara mensup olmayan bir geleceğin, iktidarı arkasına alamayan bir belediyenin memlekete hizmet edebilme şansı yoktur.  Hizmet ancak iktidarla, arkasına iktidarın desteğini alan bir belediyenin işidir.  Allah’ın izniyle 30 Mart’tan sonra benim ilçem, benim insanım hizmete doyacak. Bu insanlar hizmetin en güzeline layıktır. Kıymetli hemşerilerim belediyecilik sadece yol yapmak, temizlik yapmak, kaldırım yapmaktan ibaret değildir. Belediyecilik daimi görev ister, belediyecilik hizmet ister Allah’ın izniyle sizler ile el ele vererek, bu hizmetleri aziz ülkemize, aziz Besni’mize sizler ile birlikte getireceğiz.

EMRE,“MALİYETSİZ CAZİBE İLE GELEN SUYU BESNİ’YE GETİRECEĞİZ”

Besni İlçemizin cazibe ile gelecek bir suya ihtiyacı var. İnşallah hep beraber ilçemizin bu soğuk su sorununu hep beraber çözeceğiz. İlçemize kendiliğinden gelen cazibeli suyu hep beraber getireceğiz. 

EMRE, “İŞSİZLİK SON BULACAK”

İlçemizin diğer bir problemi ise işsizlik. İnşallah 30 Mart’tan sonra Besni’mizde işsizliği en asgari düzeye indirmek için çalışacağız, gayret göstereceğiz. 

EMRE, “BELEDİYE KADROLARINA VE PERSONELİN HAKLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ, ”

 Değerli hemşerilerim; belediye ye ilk geldiğimiz zaman, ilk yapacağımız iş belediyenin kadrolarına sahip çıkacağız. Sizin hakkınızı, sizin hukukunuzu kimseye yedirtmeyecek, kimseye peşkeş çekmeyeceğiz. Belediyenin çalışan personelinin hakkına sahip çıkacağız. Personelin alın teri kurumadan maaşlarını zamanında kendilerine vereceğiz. İktidara mensup bir belediyenin işçilerinin maaşını ödeyememe gibi bir problemi olamaz. Bunu herkes böyle bilsin. Kıymetli hemşerilerim sözlerime son verirken, durmak yok yola devam diyorum. Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum…

Emre’den sonra konuşan ve bizim bağırtıya çağırtıya ihtiyacımız yok diyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, “Çok değerli Besnili kardeşlerim, Besnili bacılarım hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum sağ olun var olun.

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan “BİZİM BAĞIRTIYA, ÇAĞIRTIYA İHTİYACIMIZ YOK”

Değerli kardeşlerim ben her zaman anlımda onurlu bir ifade varsa oda Besnili olmak, Besni’de yaşamaktır. Değerli kardeşlerim zaman macera zamanı değil, zaman oyun oynama zamanı değil, değerli kardeşleri m güçlü kadrolar memleketlerine hizmet getirenlerdir. Bizim bağırtıya, çağırtıya ihtiyacımız yok. Şu anda dünyanın hızla kalkınan iki ülkesi arasına Türkiye’yi sokan bir Başbakan varken, ürettiği kaynaklar varken, milletvekilleri varken, Beş gurup başkan vekilinden birisi Adıyamanlı ise, niçin bundan faydalanmayalım. Biz hala iktidarın adayı dururken muhalefetle, şununla, bununla zaman kayıp etmenin zamanımı yani. Besnililer akıllı olursa Besnililer her gittikleri yerde ön saflara geçmişlerdir.

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan “İKTİDARIN NİMETLERİNDEN BESNİ NİÇİN MAHRUM KALSIN, YENİ BİR 5 YIL KAYBETMEYELİM”

İktidarın imkanlarını başka iller başka memleket götürürken Besni niye mahrum kalsın değerli arkadaşlarım 5 yıl kayıp ettiniz, yeni bir 5 yıl kaybedemeyiz. O zaman ne yapmamız lazım bakın ben size bir şey söyleyeceğim Gaziantep’ten Araban’a kadar yol yaptık mı, kim yaptı bu ekip yaptı. Şimdi bu ekip neyi yapacak Araban’dan Besni’ye kadar olan yolu DUBLE yol yapacak peki bu kaynağı arkadaşlarım değerli kardeşlerim bu kaynağı kim verdi iktidar verdi. iktidardan kim kopardı bu ekip kopardı. Şimdi geliyorum ikinci olaya Ağustos ayında MEHMET ERDOĞAN, AHMET AYDIN ve tüm vekillerimiz Gaziantep vekillerimiz geldiler Gölbaşı’nda Çetintepe barajının temelini attık.

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “BİZ HİKAYE OKUMUYORUZ, BİZ DESTAN YAZIYORUZ”

Değerli kardeşlerim biz hikaye okumuyoruz, biz destan yazıyoruz. Bu destanı kim nerede olursa olsun tam bir iktidar elinde iken yine açık ve net söylüyorum iktidarın kaynaklarını Besni’ye akıtmak varken evet muhalefetle zaman kayıp etmenin zamanı değil arkadaşlar. 30 Mart’tan sonra AK Partili Belediye Başkanımızın arkasında hepimiz olacağız. Hizmetleri hep beraber el ele vererek yapacağız.” dedi.

Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Çok değerli grup başkan vekilim, çok değerli milletvekilim, muhterem hanım efendiler, sevgili gençler, sevdalısı olduğum Besnimin güzel insanları sizleri saygıyla, sevgiyle en kalbi duygularımla selamlıyorum, hayırlı akşamlar diliyorum. Değerli hemşerilerim “Ya ağlayan olacağız, yada aldatan olacağız” demiştik. Tam 11 yıldan beri 3 Kasım 2002’de, yüzde 34’le Besni’de AK Partiyi birinci yaptınız. Rabbimize şükürler olsun her seçimde artan oy oranıyla en son yerel seçimlerde, yüzde 61.5 la yirmi beş bin  oyla bir tarih yazan Besni sevdalıları sizleri selamlıyorum.

Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, “BİZ HİZMET EDERKEN BİRİLERİ YALAN SÖYLEMEYE VE ÇAMUR ATMAYA DEVAM ETTİLER”

Değerli dostlar hizmet ettik insanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir insanlara faydalı olandır, temel prensibine sahip çıktık biz eserler ortaya koyarken birileri yalan söylemeye devam ettiler. Biz bu millete hizmet etmeye sevdalıyken birileri çamur atmaya devam ettiler, biz bu millete sevdalıyız bize oy versin, oy vermesin bu aziz millete hizmet etmişken birileri iktidar makam, koltuk hırsına büründüler.

Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, “YENİKENTTEKİ TEKEL DEPOLARINI MEHMET ERDOĞAN ALDI DEMİŞLERDİ O GÜN YALAN SÖYLEYENLER YALANLARINA BİR BİR DEVAM EDİYORLAR”

 Değerli Besnililer hatırlar mısınız son yerel seçimlerde, biz birer birer eserlerimizi ortaya koyarken, birileri o günde bir yalan ortaya atmışlardı ve demişlerdi ki Yenikent’teki Tekel Depolarını Mehmet Erdoğan aldı demişlerdi. O gün yalan söyleyenler bu yalanlarına devam ettiler. Evet biz hizmet ederken, eserler ortaya koyarken tam 22.5 milyon TL’ye Besni’ye yeni bir hastane kazandırırken, bu devasa projeye bile dil uzattılar. Neymiş hastanenin temeli çürük altından su çıkıyormuş. Bu yalanlara Bizim ve Besnili hemşerilerimin karnı tok. Siz bu yalanları ortaya atanları gayet iyi tanıyorsunuz çünkü onların projesi yok yalan var,  gıybet var, dedikodu var, iftira var onlarda yazıklar olsun. 12 Yıllık AK Parti iktidarı döneminde ondan öncesi de dahil bir kuruş haram lokma boğazımızdan geçmedi. Devletin bir kuruşunu kimseye peşkeş çektirmedik. Şükürler olsun ama biz Besni’ de Emre başkanımla hizmetlerimizle konuşacağız, Allahın izniyle sizlerin desteğiyle Besni 30 Mart’ta bu saatlerde sandıklar açılırken “AK Parti diyecek EMRE Başkan diyecek” İnşallah.  Peki bu çamur siyaseti yapanlar bu yalan siyaseti yapanlar, iftira üzerine siyaset yapanlar, bunu niye yapıyorlar biliyor musunuz ellerinde başka sermayeleri yok, bunların hizmetle ilgi ve alakaları yok, bunların projeleri yok, değerli Besnililer fikirleri olmayanlar,  projeleri olmayanlar, ancak iftira atanlar, ancak alan söylerler, ancak çamur siyaseti yaparlar Rabbimize şükürler olsun anlımız ak yüzümüz açık dimdik sizlerin huzurunuzdayız.

Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, “ANKETLERDE ÇOK İYİ DURUMDAYIZ”

Sizlerle birlikte İnşallah önümüzdeki 9 gün boyunca el ele gönül gönüle, omuz omuza çalışacağız. Girmedik dükkan, girmedik ev bırakmayacağız. Gittiğimiz her yerde bize gönül açan bize kapısını açan, bizi misafir eden değerli hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum, yapılan anketlerde Hamdolsun çok iyi durumdayız ben 99’u yaşadım, 2004’ü yaşadım, 2009’u yaşadım Besnililerin bu teveccühüne Cenab-ı Allah hayır eder İnşallah.

Besnililerle hep gurur duyduğunu belirten Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Çok muhterem hanım efendiler, sevgili gençler Besnimizin çok güzel insanları saygın insanları gecemiz mübarek olsun hoş geldiniz. Çok değerli kardeşlerim sevgili Besnililer 30 MART’a bugün 9 gün kaldı. Besni’de, Adıyaman’da  Tan Ağarmak Üzere Şafak Söküyor”

AYDIN,  “AK PARTİ’YE VE GÖNÜLDAŞLARINA YAKIŞAN, AHLAKLI VE ERDEMLİ SİYASET YAPMAKTIR”

İşte size samimi davranan, size hizmet getirecek olan, size yatırım getirecek olan kadro AK kadro burada. Ancak şuna da vurgu yapmak istiyorum, değerli hemşerilerim siyasetin tek bir şeyi vardır o da ahlaktır, edepten, ahlaktan yoksun siyaset yapılmaz.  İşte AK kadrolara, gönüldaşlarına yakışan, ahlaklı ve erdemli siyaset yapmaktır. Biz bu sevdayla yola çıktık size ne kadar faydalı ola biliriz, size nasıl hizmet ede biliriz iktidarın gücünü nasıl Besni’ye kazandıra biliriz tek amacımız budur. Bizim makam, mevki ve şan şöhrette gözümüz yok. Bu mesele Ahmet’in meselesi değil, bu mesele Mehmet’in de meselesi değil bu mesele sizin meseleniz sizin kader meselenizdir.

AYDIN “BU MESELE BESNİ’NİN KADER MESELESİ’DİR” 

Çok değerli kardeşlerim “Bizim Davamız Paktır, Bizim Anlımız Ak tır. Siyaseti kulvarında gerektiği yerde yapmaktayız. Ancak bazıları şunu yapıyor, ben dava adamıyım, gönül adamıyım diyor ve hizmet ehliyim diyor. Ancak bizim partide bir defa belediye başkanı olacaksın,  olmadı iki defa aday olacaksınız, oda yetmedi sonra aday adayı olacaksın, her şekilde ben varım diyeceksin. Ama aday olmadığın zaman soluğu başka yerde alacaksın. Peki bu parti sizi iki defa aday yaparken partinin adayıydınız da şimdi nasıl halkın adayı oluyorsunuz, ne yüzle halkın karşısına çıkıyorsunuz.

AYDIN,” BU PARTİ SİZİ İKİ DEFA ADAY YAPARKEN PARTİNİN ADAYIYDINIZ DA ŞİMDİ NASIL HALKIN ADAYI OLUYORSUNUZ, NE YÜZLE HALKIN KARŞISINA ÇIKIYORSUNUZ.

Çok değerli hemşerilerim eğer ben varsam her şey tamam diyorsun ben olmadığım zaman giderim diyorsanız yolunuz açık olsun diyorum. Ama size AK Parti’nin adayları burada,  halk ta burada, halkın adayı da burada. Çok değerli kardeşlerim biz eserlerimizle varız, biz lafa değil icraata bakarız, ben size şunu soruyorum;  90 yıldır çınar gibi biz varız diyen ana muhalefet CHP peki Allah aşkına 90 yılda bu millete ne vere bildiniz, ne hizmet yapa bildiniz. Bakın 90 yılda kıtlık vardı, 90 yılda mazlum kuyrukları, şeker, yağ, kuyrukları oldu, 90 yıl boyunca sizin emeğinizi çaldılar. 90 yılda zulümden başka, kıtlıktan başka, yolsuzluktan başka, milleti tanımamaktan başka hiç bir şey veremeyenler. Paralel kavramları çıkarın, yapacağı hiç bir şey yok.

AYDIN,” HEDEFTE SADECE AK PARTİ YOK, HEDEFTE SADECE TAYYİP ERDOĞAN YOK, HEDEFTE SİZ VARSINIZ MİLLETİMİZ VAR”

Peki ben size soruyorum ana muhalefeti zaten gördünüz.  Besni’yi 5 yılda ne hale getirdiğini gördünüz. Türkiye genelinde ise şimdi paralel bir koalisyon kurulmuş, paralel bir muhalefet kurulmuş al birini vur ötekisine onların bu güne kadar bu millete size ne faydası oldu ki, bundan sonra da faydası olsun. Bu millete karşı bir yapılan tezgahları oynanan senaryoları görüyorsunuz hedefte sadece AK Parti yok, hedefte sadece Tayyip Erdoğan yok, hedefte siz varsınız milletimiz var. Değerli kardeşlerim sevgili Besnililer bunların hedefinde geleceğin Türkiye’si var.

AYDIN, “BU GECE 30 MART’I BİZE ŞİMDİDEN MÜJDELİYOR”

Bakın bu gün önemli bir gün bu gün bayram bugün Nevroz’dur bayramınız kutlu olsun, Nevroz baharın müjdecisidir bugün bu gece 30 Mart’ı bize şimdiden müjdeliyor helal olsun. Hizmet istiyorsanız gelin, gelecek istiyorsanız gelin, güzel Besni istiyorsanız lütfen gelin diyoruz. 30 Mart sadece bir yerel seçim değil 30 Mart çok önemli bir milat tır, 30 Mart varlık yokluk mücadelesidir, 30 Mart’ta bu eski Türkiye’yi, yada bu yeni bahar günü gibi yeni Türkiye’nin gelişen Türkiye’nin, bu kapılarını sonuna kadar açacağız. 30 Mart’ta millet olarak ya tarih olacağız,

AYDIN, “BESNİLİLERLE HEP GURUR DUYDUM”

Çok değerli hemşerilerim Besnililer gerçekten uyanıktır, ben hep Besnililerle gurur duydum ben her yerde şunu söylerim Besnililer Adıyaman’ın kardeşleridir, Besnililer ileri görüşlüdür, ön görüşü yüksektir Besnililerin, Besnililerin sağduyusu yüksektir, sizin ön görüşünüze güveniyor ve inanıyoruz ben inanıyorum ki Besnili bu sağduyusuyla Adıyaman’da değil Besni’de tarih yazacak.

30 Mart’ta Besni’de AK Partili bir Belediye olacak ama sadece AK Partililere hizmet etmeyecek Besni’de yaşayacak, yaşayan herkese hizmet edecek. Besnili kardeşlerim bizim için değerlidir ve sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur onun için buradayız. Değerli kardeşlerim dedik ya 9 gün kaldı peki ben sizlere sormak istiyorum 30 Mart’ta Besni de tarihi bir rekor kırmaya hazır mısınız? Rabbim kazanızı mübarek eylesin sizi saygıyla selamlıyorum Allaha emanet olun” dedi.