Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni Belediyesi ve Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan'ı ziyaret ederek Besni'nin sorun ve sıkıntıları hakkında istişare toplantısı yaptı.

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, önceliklerinin Besni olduğuna vurgu yaparak; "CHP Yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya ve Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan'ı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında Besni'mizin sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Biz hizmet için göreve geldik. İlçemizin menfaati ve kalkınması için ne gerekiyorsa biz de muhalefet partisi olarak katkı sunmak istiyoruz. Bununla ilgili bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu gibi ziyaretlerimiz devam edecek. STK'larımızı da ziyaret ederek onlarla da istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Besni'yi kalkındırarak ileriye götürmek istiyoruz.

İlçemizin birçok sorunlarına değinen ve projelerini başlatma aşamasına getiren Besni İlçe Kaymakamımız Sayın Çağlayan Kaya'ya, Besni Belediyesine ve Besni İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Cemal Avan'a bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz" dedi.