Çakırhöyük Belediye Başkanı Miktat Çetin’i makamında ziyaret eden Karabudak, CHP Adayı Hüseyin Gürer ve Ak Parti Adayı Hasan Özdemir ‘in seçim karargahlarını ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Meydanlara inerek, seçim karargahlarını ve bütün adayları gezerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karabudak bu seçimde, Çakırhöyük kazanacak dedi.

Siyasetin kavga değil, kardeşlik sanatı olduğuna vurgu yapan Karabudak, “Görüşlerimiz farklı olabilir, tartışabiliriz, siyasi mücadelemiz olur ancak, bir arada yaşıyorsak görüş ve siyasi düşüncelere saygı duymalıyız. Seçim biter, ancak dostluklar bitmemeli. Bir arada olmalıyız, farklılıklarımız olmalı, bu zenginlik ve temel dinamiktir. Bakın beldemizde bugünlerde siyasi tansiyon çok şükür düşük.  Çünkü bu tür ziyaretler, gerginliği azaltırken dostlukları da pekiştiriyor. Vatandaş bu durumdan çok memnun. Çünkü toplum çok gerilmişti, müthiş bir kutuplaşma vardı. Şimdi bu kutuplaşma ortadan kalkmış durumda. Biz de böyle güzel bir tablo yaşanmasından çok memnunuz.