AK Parti Besni İlçe Teşkilatı Atatürk Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili adayları İbrahim Halil Fırat ve Yakup Taş, AK Parti Adıyaman İl Başkan Vekili Mehmet Dağtekin, AK Parti Besni İlçe Başkanı Av. Mustafa Çiğdem ve partililer katıldı.

ÇİĞDEM; "BİZ HER SEÇİMDE ÜLKENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ TEK TEK KALDIRDIK"

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Av. Mustafa Çiğdem; "

Muhalefet AK Parti'den Besni'nin adayının olmadığını söylüyor. Besni'nin adayı Yakup Taş'tır. Her seçim önemlidir. Biz her seçimde ülkenin önündeki engelleri tek tek kaldırdık. Bu ülkenin ayağına vurulmuş zincirlerini kırdık. 24 Haziran'da da inşallah hep birlikte Türkiye'yi şahlandıracağız.

Vesile olan yapan gibidir. Sizlerde oylarınızla bizlere destek olduğunuz, biz de Türkiye'yi 16 yılda 3.5 kat büyüttük. Türkiye'yi şahlandıracak projelere hep birlikte imza attık.

BİZ BESNİ'YE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK

Şimdi Besni'de ne var diyorlar. Adamlar gözlerini ve kulaklarını kapatmışsa biz ne yapalım. Hastaneye gidiyor muayene oluyor, okula gidiyor eğitim görüyor, kapalı spor salonunu, tokileri ve yolları kullanıyor, sonra Besni'ye ne yaptınız diyorlar. Kusura bakmayın, biz Besni'ye elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık.

KAHRAMANCA SAVAŞMIŞ HİÇ KİMSENİN APOLETLERİNİ KİMSEYE SÖKTÜRMEYİZ

Muhalefet tarafları şunu yapacağız, bunu yapacağız demiyorlar, hepsi yıkım ekibi. Ne diyorlar, biz mecliste sizin sesiniz olacağız. Ne sesi olacaksınız, vatandaş burada zaten. Cumhurbaşkanı adayları ne diyor, şunu yıkacağım, bunun yapılmasına engel olacağım, Afrin'de kahramanca savaşmış komutanımızın apoletlerini sökeceğim. Kusura bakma o yıldızları da, apoletleri de bu millet verdi. Bu millet uğruna kahramanca savaşmış hiç kimsenin apoletlerini biz kimseye söktürmeyiz.

Bizler bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Bu işin başka yolu yok. Bu ülkeyi karanlığa gömmek isteyenlere, sırtında kambur olan Türkiye'ye döndürmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz ve hep birlikte 24 Haziran'a kadar çalışacağız" dedi.

DAĞTEKİN; "KİM GAYRET VE MÜCADELE EDERSE ZAFER ONLARINDIR"

Çiğdem'den sonra konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkan Vekili Mehmet Dağtekin; "Kim gayret ve mücadele ederse zafer onlarındır. Zafer yine AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın olacaktır.

Küçük yerlerde maalesef gıybet, dedikodu ve çekememezlik çok. Şu koca dünyada biz küçücük insanların hepsine yeter" dedi.

TAŞ; "BESNİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ"

Dağtekin'den sonra kürsüye gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş; "Bu seçim çok önemli. Geçmişe bir bakın, hastalarınızın hastanelerde rehin tutulduğu ve küçük bir zümrenin ülkemizi sömürdüğü günlerden savaş gemimizi yapan, helikopterimizi yapan, insansız hava araçlarını yapan bir ülke haline geldik.

O itilen kalkılan, adam yerine konmayan Türkiye'ye mi el vereceğiz, yoksa bugün milli ve manevi değerlerine bağlı Türkiye'ye hizmet için gecesini gündüzüne katan, dünyadaki mazlumların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan'a mı el vereceğiz?

Muhalefet sürekli bir algı operasyonu yapıyor. Recep Tayyip Erdoğan'dan ülkeyi istiyor. Ahmet Aydın üzerinden Adıyaman'ı istiyor.  Ben Besniliyim ama mesele Besnili olmak meselesi değil, mesele memleket meselesi. Hepimiz ülkemiz için, Besni için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

FIRAT; "ŞUANA KADAR BÜTÜN OYUNLARI BOZDUNUZ"

Taş'tan sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat; "Şuana kadar AK Parti ne kadar yükseldiyse, onunla birlikte yapılan hizmetler sayesinde Adıyaman'ımız, Besni'miz, beldelerimiz ve köylerimiz yükselişe geçti.

Şuana kadar AK Parti'ye girmiş olduğu bütün seçimlerde destek verdiniz, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında dik durdunuz, bütün oyunları bozdunuz. İl Başkanlığı dönemimde de, milletvekilliği döneminde de Besni'nin en ücra köşesi de olsa bütün hemşerilerimizin emrinde olduk ve hala emirlerindeyiz. Onlar için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Besni'ye çok sayıda hizmetler kazandırdık.

Bu hizmetleri ancak Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yapabiliriz. Türkiye'ye, Adıyaman'ımıza, Besni'mize, köylerimize ve beldelerimize Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde ulaşabiliriz.

Diğer Cumhurbaşkanı adaylarını görüyorsunuz. Muharrem İnce kaç defa CHP Genel Başkan adayı oldu, ama onlar Genel Başkan olmasını istemediler.

Bugün bu adama Türkiye'yi teslim etmeye çalışıyorlar. Buna izin vermeyin. Bakın yıllardır kendi mitinglerinde çıkmışlar hak, hukuk ve adalet diye bağırıyorlar. Biz onların hakkını da gördük, adaletini de gördük, hukukunu da gördük. Neler yaptığını çok iyi biliyoruz. 1999 seçimlerinde sizlerin tertemiz oylarıyla hanım efendi ablamız meclise girdiğinde onu TBMM'den nasıl çıkardıklarını hepimiz biliyoruz. 2007 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde eşinin başı kapalı diye, biz bunu köşke çıkarmayız dediler. İşte onların hak, hukuk ve adaleti budur.

24 Haziran'da Sayın Cumhurbaşkanımızı, tekrardan Cumhurbaşkanı yapmak için, birlik, beraberlik ve bolluk için TBMM'de de güçlü bir meclis için çalışacağınıza inanıyorum. Türkiye'nin üstünde oynanan bütün oyunları bozduğunuz gibi, 24 Haziran'da da bu oyunu bozacaksınız ve güçlü meclisi, güçlü hükümeti ve güçlü Türkiye'yi oluşturacağız" dedi.

AYDIN; "BİZ BESNİ İLE HER ZAMAN GURUR DUYDUK"

Son olarak kürsüye gelen TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; "Besni gönlü açık, gözü açık, medeniyete ilerlemesinde en aktif olabilecek lokomotif bir ilçemizdir. O yüzden Besni'ye ne yapılsa hakkıdır, helali hoş olsun. Biz Besni ile her zaman gurur duyduk. Besni'nin uyanık yapısını, Besni'nin vatan, millet ve bayrak aşkını hep bildik.

Besnili hemşerilerim, hepiniz gerçekten sağduyunuzla Türkiye'nin rotasına omuz ve destek verdiniz. Sizler bu ülke üzerinde oynanan oyunları ve üzerimize yazılan senaryoları çok iyi biliyorsunuz. Onları ve onları destekleyenleri sandığa gömdünüz. 24 Haziran'da yeni bir destanla yeniden sandığa gömeceğinizden şüphem yok.

24 HAZİRAN'DA ÇOK DAHA BÜYÜK HEDEFLERLE YÜRÜYECEĞİZ

Türkiye son 15 yılda muazzam yatırımlarla, bir taraftan yapılamaz denilenleri yapabilen, hayal dediklerini gerçekleştirmiş oldu. Diğer taraftan yardıma muhtaçken, şimdi dünyada en çok yardım yapan, bütün mağdurların, bütün mazlumların, bütün Müslümanların yegane umudu olan tek bir ülkedir ve liderde Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Hak bildiğimiz yoldan dönmedik ve sizlerle birlikte 24 Haziran'da çok daha büyük hedeflerle yürüyeceğiz. Bu seçim Türkiye'nin seçimi olacak. Bu seçim son asrın, son yüzyılın, Türkiye'nin yüzyılı olması için yapılacak en önemli seçimdir.

Bazıları başka hadiseler sokmaya çalışıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan'a oy verelim ama mecliste başkasına oy verelim. Onların yalanına ihtiyacımız yok. Recep Tayyip Erdoğan'ı kolu kanadı kırık bir şekilde gönderir mi bu millet? Hedefleri Recep Tayyip Erdoğan'a iş yaptırmamak ve sistemi kilitlemek.

100 yıl önce Abdul Hamit'in başına ne getirdilerse, şimdi aynı oyunlar, farklı rollerle Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye üzerinde oynanıyor. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan'ı onlara yedirmeyecek ve oyunu bozacaktır.

Besni bu güne kadar en çok emek verdiğimiz, gayret ettiğimiz, bir taraftan Mehmet Erdoğan ile, diğer taraftan vekillerimizle omuz omuza hizmet ettiğimiz, ilçe teşkilatımız, il genel meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla birlikte her birimiz ter döktük ve birlikte hareket ettik" dedi.

HIZLI TRENİN BESNİ'YE EN YAKIN NOKTADAN GEÇMESİ İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Besni'ye yapılan ve devam eden hizmetlerden de bahseden ve hızlı tren konusuna da değinen Ahmet Aydın; "Adıyaman kara treni bile hayal etmezken, şimdi hızlı tren yapılıyor. Yaparsa yine AK Parti yapar. Bir taraftan yapım ekimi, diğer taraftan yıkım ekibi. Besni yıkım ekibini sandıklara gömecek.

Besni her şeyin en güzeline layık. Hızlı tren için Gölbaşı'ndan Kahta'ya kadar 100 km bir hat ve bunun projesi yapılıyor. Ankara'dan dönmeden önce Devlet Demiryolları Genel Müdürünü aradım. Projeyi yapan firma ile genel müdürlüğe gittik. projeyi masanın üstüne koyduk ve benim sizden bir ricam var dedim. Bu projeyi öyle bir noktadan geçirin ki Besni'yi es geçmesin. Besni bu proje kapsamında olsun. Ben bu konuda elimden gelen bütün gayretleri göstermeye devam ediyorum. Yalnız Besni'nin şöyle bir sıkıntısı var. Terbizek tarafı coğrafyası sorunlu, yani karayolu gibi değil demiryolu. Demir yolu düz gidiyor. Şimdi 5 tane alternatif proje yapacaklar ve Besni'ye en yakın nokta neyse bizler bunun gayretini vereceğiz.

Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Besni olacağız, Adıyaman olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız. Bütün yüreğimle en az Kahta kadar Besni ile ilgilenmezsem ne derseniz deyin" dedi.