Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir;

“Bölgeden Aday Yok Dediler Ama Bir Yiğit Çıktı ve Grup Başkanvekilimiz Ahmet Aydın Bu Bölgenin Adayı Benim Diyerek Bizleri Onurlandırdı”

 ak parti Gölbaşı ilçesine teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, esnafı ziyaret edip, partilerle bir araya geldi.

Belediye Konferans salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nizami Sancar, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan ve partililer katıldı.

                1 Kasım seçiminde Milletin iradesinin bir kez daha tecelli ettiğini belirten AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Sancar, 7 Haziran seçimi sonrası milletin tabloyu çok iyi gördüğünü ve milletin partisi olan AK Partiyi yeniden iktidara taşını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

                Toplantıda bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir; “Seçim süreci boyunca gece gündüz demeden, Ailesine zaman ayırmayıp, Bağını bahçesini, İşini, Gücünü bir kenara bırakıp bu davaya hizmet eden bütün hemşehrilerimizden Allah razı olsun. 7 Haziran seçimlerİ Gölbaşı’na, Adıyaman’a ve ülkemize çok şey anlattı. 1 Kasım seçiminde Gölbaşılı hemşehrilerimiz üstüne düşeni yapmıştır. Muhalefet partileri bu bölgeden aday yok dediler. Bir yiğit çıktı ve Grup Başkanvekili Ahmet Aydın Gölbaşı’nın adayı benim dedi ve bizleri onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum. ilçemizin sorunları bir bir halledilmeye başladı. Bunlarla birlikte yapılacaklar var. Doğalgaz ve Göl projesiyle ilgili çalışmalar var. Bundan sonra da ilçemize hizmetlerin artarak devam edeceğinden eminim. Bu vesileyle seçim süreci boyunca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

Nefsimize ağır gelen bir şeyin bazen hayra vesile olduğunu ve 7 Haziran seçiminin de alınan sonucu hep hayra yorduklarını ve milletin iradesine sonuna kadar saygı gösterdiklerini belirten AK Parti Grup Başkanvekili; “7 Haziran seçimi sonrası milletimiz kimin millet için çalıştığını çok iyi gördü. Kim millet adına bir taş üstüne taş koyuyor, kim millete hizmet ediyor, hizmetkar oluyor, kim millete karşı duruyor bunu çok iyi gördü. O nedenle 1 Kasım’da sandığa giden milletimiz oyunu istikrardan yana, huzurdan yana kullandı ve 7 Haziran’da verdiği mesajı iyi algılamayan muhalefet partilerine de iyi bir ders verdi. Bu seçimde kaybeden olmamıştır, bu seçimde oy versin vermesin, 78 milyon vatandaşımız kazanmıştır. Türkiye kazanmıştır. Türkiye’nin umudu olan mazlum coğrafyanın kazandığı bir seçim olmuştur. Gerginlik ortamı bitti, 1 Kasım sabahı bir bayram havası var. Herkes kucaklaşıyor, şükrediyor. Çünkü halkımız istikrarın ne demek olduğunu çok iyi biliyor. Koalisyonun olmayışı, erken seçimin kararının sıkıntılı olmasını fırsat bilenler ülkede kaos oluşturulmaya çalıştı. Ancak milletimiz 1 Kasım’da bunlara fırsat vermedi. AK Partiyi tekrar tek başına iktidara taşıdı. Bize düşen seçim sonucunun hakkını vermektir. Adıyaman, Türkiye’nin tüm dertlerine çözüm üretmektir. AK Partinin kaderi demek, Türkiye’nin kaderi demektir. Madem ki ülkenin kaderi AK Partiden geçiyorsa bizlerde bunun farkındayız, sorumluluğumuzun, omzumuzda ki yükün bir kat daha attığının farkındayız. Bu seçim gerçekten ülke adına, ümmet adına bir umut olduysa bizde bu umudu boşa çıkarmama adına elimizden geleni yapacağız. Bizim için her yere adil ve eşit şekilde ihtiyacı talebi neyse hizmet edebilmektir.”dedi.

Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu ve önemli olan geride bir şeyler bırakmak olduğunu belirten Aydın; “Bizler halka hizmet edebiliyorsak, halkımız bize Allah razı olsun diyebiliyorsa ne mutlu bize. Bu inançla, bu azimle parti kurulduğu günden beri siyaset yapmaya çalışıyoruz. Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan geride bir şeyler bırakmaktır.

Bu millette bu heyecan olmazsa, Milli irade olmasaydı AK Parti buralarda olmazdı.

1 Kasım seçiminde Gölbaşı ilçemiz en yüksek oy oranına ulaştı bütün Gölbaşılı hemşehrilerimizi tebrik ediyorum. İlçemizin sorunlarını bir bir çözmeye başladık. Yapılması gerekenleri de yine biz yapacağız.

AK Parti iktidarı öncesi ülkenin yaşadığı sıkıntıları unutmadık.  Koca Türkiye’nin kaderini elinde bir çantayla Türkiye’ye gelen IMF memuru belirliyordu. Bu ay memurun maaşı dağıtılacak mı diye sıkıntılar vardı. İmam Hatipli kardeşlerimizin çektiği sıkıntılar, başörtülü bacılarımıza uygulanan zulümleri bu ülke unutmadı ve unutmayacak. Olağanüstü haller vardı, işkenceler vardı, yargısız infaz yapan devlet mahkemeleri vardı. Bugün Türkiye özgürleşmişse, bugün Türkiye ekonomisini yukarı taşımışsa, bugün Türkiye mazlumlara kapısını açabiliyorsa ne mutlu bize. Türkiye ne zaman ki tek başına güçlü iktidarlalar sahip olmuş, Türkiye o zaman büyümeye başlamıştır. 13 yıl boyunca elde etmiş olduğumuz istikrarımızı, kazanımlarımızı kaybetmemek adına 1 kasımda aziz milletimizin iradesi sandıkta bir kez daha tecelli etmiştir. Partimiz gücünü, sermaye gurubundan, terör örgütünden değil, medya patronlarından değil, bu parti gücünü aziz milletinden alıyor. Bizi bugünlere taşıyan milletin kendisidir, bize düşen milletin istikametinden şaşmadan, bu milletin derdine derman olmak adına gece gündüz çalışmaktır.  Gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız.  Bu vesileyle desteklerinden dolayı Gölbaşılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.