Ustahan Kapalı Düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Eyyup Mehmet Emre, Belde Belediye Başkan Adayları ile partililer katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; "Genel Merkezimizin belirlemiş olduğu adaylarımız ile birlikte 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Aday arkadaşlarımız 31 Mart akşamı inşallah Besni’de 5 Belde 1 şehir merkezini alarak 6-0 olarak bütün belediyeleri alıp, Besni’ye daha güzel daha kaliteli eserler bırakacağız. Besnili hemşerilerimize daha güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu güzel coşku gösteriyor ki, biz yalnız değiliz. Ama, bizimle beraber yürümek isteyen, Besni’ye hizmet etmek isteyen herkese ihtiyacımız var. Gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyoruz. Nerede bir vatandaşımız varsa ulaşamadığımız, bizimle görüşmek isteyen, ihtiyacı olan herkese elimizi uzatıyoruz. İnşallah bu seçimiz biz değil, Besnili hemşerilerimiz kazanacaktır. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve bu coşkuyu bize yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart akşamı da hep birlikte bu coşkuyu zaferle taçlandırıp, Besni Belediyesini hep beraber yönetip , Besni'ye ve Besnili hemşerilerimize en güzel eser ve hizmetleri yapmak üzere o güne kadar durmak yok yola devam diyorum" dedi. 
Çiğdem'den sonra konuşan AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Eyyup Mehmet Emre ise memleket işi gönül işi diyerek bu yola çıktığını ifade ederek; "Besni’mizin sorunlarına vakıfız, ilçemizin problemlerini biliyoruz ve projelerimizle geliyoruz. Keyfi uygulamalarla değil, bilakis üzerine düşünülmüş, çalışılmış ve memleketimizin problemlerini çözecek projelerle yola çıkıyoruz. İnşallah projelerimizi bu memlekette hep birlikte istişare ederek ve sorarak hayata geçireceğiz. Sizlerin desteği ile 1 Nisan’dan itibaren oturmadan, yatmadan sizlere hizmet etmenin haricinde başka bir şey düşünmeden bu yola çıktık. Sizlerin desteğine de muvaffak olacağıma inanıyorum. Hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi. 
Son olarak konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, AK Parti’nin 16 yıl içerisinde Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde zorlukları aşa aşa bugünlere geldiğini söyleyerek; "Bu bir hizmet yarışıdır. Bu Cumhurbaşkanımızın ‘Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek başlattığı ve günümüze kadar taşıdığı bir davadır. Cumhurbaşkanımız, oluşturduğu kadro ve milletimizin teveccühü ile birlikte davamızı bugünlere kadar ulaştırmıştır. AK Parti bu 16 yıl içerisinde Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde zorlukları aşa aşa bugünlere geldi. Bizler bu hizmetler üzerine çok daha fazlasını yeni dönemde yapalım diye varız. 31 Mart’ta ülkemiz ve partimiz adına önemli bir sınav vereceğiz. İnşallah bu sınavı milletimizin vereceği destekle başarıyla geçeceğiz. Besni Adayımız Eyyup Mehmet Emre, inşallah sizlerin sayesinde bu seçimi kazanacaktır" dedi.