Ziyarette konuşan Başkan İsmail Sümer, “Göreve geldiği günden bugüne kadar, yakın çalışma arkadaşları ve hastane personeli ile başarılı çalışmalara imza atan Ali Helli Hocama bundan sonraki süreçte de güvenimiz tamdır. Hastanemizde birçok önemli projelere imza atmışlardır. Bunların başında hastanemizin C Rol Grubundan B rol grubuna geçmesi ilçemiz adına hayati önem taşımaktaydı. Bunun meyvelerini hem doktor kadrosu olarak hem de cihaz ve ekipmanların artışı ile görmekteyiz. Bunun yanı sıra bir diğer önemli proje ise diyaliz merkezi idi onunda yapım çalışmalarına da başlandı. Bu başarılı çalışmaları nedeniyle Ali Hocam ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyor ve yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Op. Dr. Ali Helli ise, “Hizmet noktasında ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde olacaklarını belirterek, kendisini ziyarete gelen Ak Parti Besni İlçe Başkanı İsmail Sümer, yönetim kurulu üyeleri Ali Kaya, Sedat Ağır, İshak Kızılay ve Kadir Kasap’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.
Ziyarette, Besni Devlet Hastanesi Müdürü Mikail Turan, Müdür Yardımcısı Murat Özoğul, Başhemşire Meral Polat ve Memet Uslu hazır bulundular.