Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; “Genel Merkezimizin talimatı üzerine Yönetim Kurulu Üyelerimiz Çelem Çoban ve Ramazan Durmuş ile birlikte ilçemizdeki üyelerimizi evlerinde, iş yerlerinde, kahve ve benzer yerlerde ziyaret ederek bilgilerini güncellemeye başladık. Üye ziyaretleri ve güncellemelerimizin haricinde bu ziyaretler sırasında partimize yeni üye kayıtları gerçekleştiriyoruz. Güncelleme çalışması üyelerimiz ile partinin bağlarını güçlendiriyor. Yapmış olduğumuz ziyaretlerden üyelerimiz ve esnaflarımız oldukça memnun. Bu çalışmamız AK Parti’nin seçim partisi olmadığı, her an ve her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu gösteriyor. AK Parti kendi iç dinamiklerini tekrar canlandırıyor ve üyeleri ile bağını güçlendiriyor. Böylelikle sonbaharda olası bir anayasa değişikliği referandumunu da teşkilat yapımızı hazırlıyoruz” dedi.

Üye güncellemelerinin yanı sıra esnaf ve STK’ların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri konusunda çalışmalar yapacaklarını da sözlerine ekleyen Çiğdem, esnaf ve STK’ların her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Başkan Çiğdem ayrıca Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanlığını da ziyaret ederek devam eden EKPSS Kursunda kursiyerlere moral ve motivasyon vererek başarılar diledi. Çiğdem; “Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Besni Anadolu Sakatlar Derneği işbirliği ile açılan EKPSS Kursunun düzenlenmesinde emeği geçen Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar’a, Besni Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhammed E. Aslan’a ve Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan’a teşekkür ederim” dedi.