Suvarlı halkının örnek bir seçim yaptığını söyleyen Perinçek; "Göreceksiniz Suvarlı Belediyesi önümüzdeki yıllarda Gazi başkanımız önderliğinde siz Suvarlılı kardeşlerimizin gayretleri ile bütün Dünya’da nam salacağız. Buradan size söz veriyorum, fıstığınızı Çin Halk Cumhuriyetine satacağız" dedi. 

SABANCI; "SUVARLI'DA HEP BİRLİKTE ÜRETECEĞİZ, HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"
Toplantıda konuşan Vatan Partisi Suvarlı Belediye Başkan Adayı Gazi Sabancı; "Öncelikle Genel Başkanımız Doğu Perinçek’e buraya kadar gelip bizleri onurlandırdığı için Suvarlı Halkı adına teşekkür ediyorum. İnşallah sizin destekleriniz ile Suvarlı'ya yeni bir sayfa açacağız. Hep birlikte üreteceğiz, hep birlikte kazanacağız. Beldemizin en büyük sorunlarından birisi su sorunudur. İnşallah bizler kazandıktan sonra bu sorunu ortadan kaldıracağız, buna emin olun. Bir diğer sorun ise göç sorunu. Göç sorunu olduğu için kendi ürünlerimizi üretemediğimiz ve pazarlayamadığımız için vatandaşlarımız burada durmuyor, başka şehirlere göç ediyor. Bunun çözümü kendi ürünümüzü üreterek paketleyerek başka şehirlere satmak için çabalayacağız. Göç sorununu halletmek için şeffaf belediyeciliğin hesabını yapıyoruz. Hayvancılık ile ilgili de çalışmalarımız olacak. Her şeyden önce Ovacık belediyesinin dünya markası olduğu gibi, Suvarlı'yı da dünya markası yapmaya hazırız. Biz bugüne kadar Suvarlı'da eksik olan ne varsa tamamlamaya hazırız. Suvarlı hiçbir zaman boyun eğmiyor, istediği zaman istediği adayını seçebiliyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın korkusu olmasın. Bizler burada hizmet için varız" dedi. 

PERİNÇEK; SUVARLI'DA DÜNYAYA NAM SALACAK ÖRNEK BİR BELEDİYE İNŞA EDECEĞİZ"
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise; "Değerli Suvarlı halkı, örnek bir seçim yapıyoruz ve burada Gazi Sabancı'nın başkanlığında dünyaya nam salacak örnek bir belediye inşa edeceğiz. Elimizde Gazi Sabancı gibi altın değerinde bir başkanımız var. Biz Gazi başkana altın başkan diyoruz ve Suvarlı'ya altın başkan getireceğiz. Gazi başkan girişimci, icapçı, yaratıcı, olancı iş hayatında başarılar kazanmış, bizim önümüze ve Suvarlı halkının önüne başarılar ile geliyor. Göreceksiniz Suvarlı Belediyesi önümüzdeki yıllarda Gazi başkanımız önderliğinde siz Suvarlılı kardeşlerimizin gayretleri ile bütün Dünya’da nam salacağız. Buradan size söz veriyorum, fıstığınızı Çin Halk Cumhuriyetine satacağız. Vatan Partisinin Çin ile Rusya ile İran ile çok iyi ilişkileri var. Türkiye’miz Çin ile Rusya ile İran ile ilişkilerini geliştiriyor. Sizin fıstığınız dünyaca bilinen bir fıstıktır. Onu pazarlayacağız. Size söz veriyorum değer fiyatı neyse alın terinizin karşılığının karşılığı olduğundan alın teriniz olduğu için pazarlanması konusunda elimden geleni yapacağım. Organik fıstığınızı değerlendireceğiz, bütün dünyaya satacağız. Toprağımız var, güneşimiz var, suyumuz var, sizin gibi çalışkan insanlarımız var, her şeyimiz var. Bütün bunları birleştirmek örgütlemek Gazi başkan başkanlığında ve buraya sermaye getirip tesisler kurup tarımı sulu olarak yapmak su sorununu çözmek bu konuda da size kesin söz veriyorum. 
Türkiye büyük bir kararın eşiğindedir. Türkiye yeni bir döneme girmektedir. Türkiye Amerika'ya, İsrail'e kafa tutuyor. Türkiye büyük bir kararın eşiğine girmektedir. Türkiye üreten Türkiye olacak. Gelin bu işe Suvarlı'dan başlayalım. Suvarlı bütün Türkiye'ye bayrak kaldıracak, üretim bayrağını kaldıracak ve Türkiye'ye örnek olacak. Sizlerin böyle kadını erkeği ile çocuğu genci ile yaşlısı ile birleşmeniz bana büyük bir güç verdi. Çağdaş Türkiye'yi Suvarlı'dan başlayarak kuruyoruz. Bu toplantımıza katılan herkese sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Pazar akşamı burada davulları zurnaları vuracağız. Gazi başkanımızın başkanlığını burada bir düğün gibi kutlayacağız. Pazar akşamı yapacağımız düğüne herkes hazır olsun. Gazi başkanımızın önderliğinde kol kola gönül gönüle durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok, yorulmak yok, Pazar gününe kadar çalışıyoruz. Hepinize sevgiler ve saygılar" dedi.

​​​​​​