Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç; "Salı günü itibarı ile Belediye Encümen adayları arkadaşlarımızı, oluşturduğumuz seçim komisyonumuzda yürüttüğümüz kapsamlı çalışmalar neticesinde belirledik.

Encümenlik için CHP’ye müracaat eden toplamda değerlendirdiğimiz yaklaşık 30 arkadaşımız bulunuyordu. Müracaat eden bütün arkadaşlarımızın bizim için çok değerli olduklarını bilmelerini isterim. Sahaya çıktığımız günden beri bizi yalnız bırakmayan bu değerli arkadaşlarımızın her birine göstermiş oldukları çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ekip ruhuyla çıktığımız bu yolda Allah’ın izni ve değerli Besni halkının da desteğiyle huzur, barış ve kardeşlik içerisinde kazanan tarafın Besni ve biz olacağımıza inanıyorum.

Bu inançla tüm Besni halkını 22 Şubat Cuma günü Atatürk Caddesi üzerinde bulunan, Şahane Restaurant olarak bilinen yerde, seçim çalışmalarımızı yürüteceğimiz karargahımızın açılışımıza davet ediyorum.

Daha önceki beyanatlarımda da belirttiğim gibi, bu seçimler Besni için büyük önem taşıyor. Yani sıradan bir seçim değil ve büyük fırsatları barındıran bir yerel seçim. Besnili hemşerilerimiz bu fırsatı iyi değerlendirmeli. Uzun zamandan beri yürüttüğümüz çalışmalarda gördüm ki partililerimiz büyük bir heyecan ve coşku içerisindeler. Bu güne kadar hiç olamadığı kadar birlik ve beraberlik içerisindeler. Parti tabanımızda bütünlüğü sağlamış durumdayız. Diğer partilerin seçmenlerinden bize karşı bir teveccüh var.

Tekrar söz veriyorum. Biz tüm kadrolarımızla bu teveccühe layık olmaya çalışacak ve beklentilerin üzerinde bir performansla ilçemize hizmet edeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Biz her şeyi birlikte yapacağız. Açık, şeffaf ve hesap vere bilir bir anlayışla kimsenin ötekileştirilmediği, eşitlikçi, katılımcı, hoşgörü ve hizmetin öncelendiği sosyal belediyeciliği ilçemize getireceğiz. Bütün bunların startını vereceğimiz seçim büromuzun açılışına tüm Besni halkını tekrar davet ediyor saygılarımı sunuyorum,” dedi.