31 Mart seçimlerinde Yeni Besni Mahallesinden muhtar seçilen ve mazbatasını alamadan trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Besni'nin sevilen simalarından güler yüzlü insan Aydın Zengi'nin eşi Meltem Zengi'ye mahalle muhtarları da destek verdi. 

Meltem Zengi ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Yukarısarhan Mahalle Muhtarı Haci Uçar, Aşağısarhan Mahalle Muhtarı Haci Nergis, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Vakkas Arslan, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ahmet Canan Semiz, 15 Temmuz Şehitler Mahalle Muhtarı Mehmet Karadeniz, Ciritmeydan Mahalle Muhtarı Murat Othan, Oyalı Mahalle Muhtarı Mevlüt Yılar, Üçgöz Köyü Muhtarı Cevdet Can ve Kızılpınar Köyü Muhtarı Mehmet Zengi 2 Haziran'da yapılacak olan Yeni Besni Mahallesi Muhtarlık seçiminde Meltem Zengi'yi desteklediklerini söylediler.
Yapılan ortak açıklamada; 31 Mart seçimlerinde Yeni Besni Mahallesinden muhtar seçilen ve mazbatasını alamadan trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Aydın Zengi'nin vefatı hepimizi derinden üzdü. Daha mazbatasını alamadığı için de İlçe Seçim Kurulu muhtarlık seçiminin tekrar edilmesi yönünde karar aldı. Bu seçimde Merhum Aydın Zengi'nin eşi Meltem Zengi de aday oldu. Bizim gönlümüz Meltem Zengi'nin kazanmasından yanadır ve hepimiz kendisini destekliyoruz. Mahalle halkından da bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Meltem Zengi eşinin emanetini 1 dönemde olsa taşımak istiyor. Bizler de üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Seçim zamanında bizde oy kullanılan okullarda olarak desteğimizi göstereceğiz" ifadelerine yer verildi.