Korona virüs COVİD-19 tehlikesi nedeni ile parti binasında az sayıda katılımcı ile gerçekleştirilen kongrede,  kurucu başkan İmdat Yıldırım tek liste halinde girdiği seçimde, İlçe başkanlığı görevine tekrardan seçildi.

Parti binasında yapılan kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra Divanın oluşturulmasıyla devam eden kongrede divan başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hakan Karaaslan katip üyeliklerine ise Ahmet Türk ,Hayrettin Özdemir ve Mehmet Cihan Güvenç  seçildi.

Divan oluşturulmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okundu, akabinde faaliyet ve mali rapor okunarak ibrası yapıldı.

Daha sonra bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, İYİ Partinin faaliyetlerinden bahsederek kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Doğan’ın konuşmasının ardından tek liste halinde gidilen seçimde İlçe Başkanlığına İmdat Yıldırım seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;

Fikret Karaca, Burhan Şahin, Ali Bana, Sait Aydıngüzel, Canan Özbay, Vakkas Kılınç, Kadir Erdem, Erhan İbiş, Fevzi Kılınç, Sermest Karadayı, Necmettin Ocakcı, Aydın Demirkol, Ümmü Şerbetçi, İbrahim Ertaş ve Ekrem Kılınç şeklinde oluştu.

İmdat Yıldırım; "Kongrede tekrardan beni göreve layık gördüğünüzden dolayı hepinize  teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerimize devam edeceğiz."

Kongreye İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, Merkez ilçe başkanı Mehmet Hakan Karaaslan, İlçe Başkanı İmdat Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Vakkas Açar ve partililer katıldı.