Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan, Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu'nun da katılımı ile muhtarlar, muhtar adayları ve STK Temsilcileri ile kaynaşma yemeği düzenledi.

Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan;

"31 Mart seçimlerine az bir süre kaldı. Artık son haftaya girdik. En başından beri şunu iddia ettik. Üreterek kalkınacağız, kalkınırken Besni ekonomisini en üst seviyeye getirerek başta işsizlik olmak üzere sosyal alanlarda da Besni'mizi geliştirmek, güzelleştirmek ve kalkındırmak. Bu düşünce ile yola çıktık. Allah'ın izni ile çare bizde. Sizlerinde yardımı ile 31 Mart'ta sandıkları patlatıp, 1 Nisanda da hedefimize ulaşıp, o koltuğa oturup hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Her şey yolunda. Bugüne kadar her şey güzel başladı ve güzel devam ediyor, inşallah güzel devam edecek. Sizden istirhamımız bizden önce dualarınızı, sonra desteklerinizi esirgememeniz. Bir çok proje yazdık ve bunları da boşuna yazmadık. Hiçbir yerden bir beklentimiz yoktur. Uzaktan yakından buraya gelen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Alkan'dan sonra konuşan Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu;

"Öncelikle bu organizasyonu hazırlayan, ilçe başkanımıza, belediye başkan adayımıza ve bütün yetkili kurumlara teşekkür ediyorum. Muhtar adaylarımız ve muhtarlarımız teşrif ettiler, teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Sizlerden de bir ricam var. Herkes kırmadan, dökmeden, dedikodu yapmadan bu demokrasi yarışında bütün arkadaşlarıma bütün hemşerilerime kol kola olmalarını, birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını diliyorum. Dil, din, ırk, mezhep, renk ayrımı olmadan hepimiz bütünüz, hepimiz Allah'ın kullarıyız. Her zaman olduğu gibi seçimlerden sonra da birlik ve beraberlik içerisinde, güler yüz hizmet için bütün arkadaşlarıma bu konuda yardım etmelerini ve destek vermelerini istiyorum. Bize düşen bir şeyler olduğu zaman memleketimiz için her şeyi yapmaya hazırız. Bundan emin olun. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mücadele ediyoruz. Memleketimizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz, vatanımızı seviyoruz. Başka vatanımız ve memleketimiz yoktur" dedi.