Vakkas Açar konu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Yağışlı ve soğuk havaya rağmen partililerimiz mitinge oldukça büyük ilgi gösterdiler. Mekan ve zaman değişikliğine rağmen alanda coşkulu ve büyük bir kalabalık vardı. Tahminlerimize göre alanda geri dönenlerle birlikte 5500-6000 kişi olduğu söyleniyor. Oldukça iyi bir rakam. Eğer mitingimiz zamanında yapılsa ve hava güzel olsa idi bu rakam 10 bini bulabilirdi. Ama Besni halkı her şeye rağmen iki buçuk saatlik gecikmeye bile aldırış etmeden heyecan ve coşku ile genel başkanımızı karşıladı. Aracılığınızla cefakar Besni halkına en içten duygularımla sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bende Besni halkına söz veriyorum. Değerli oyları ile beni destekler ve belediye Başkanlığı makamına layık görürlerse Allah’ın izni ile bu iyiliklerinin altında kalmayacağım.

Biz Türkiye’nin birleştirici gücüyüz. Birlikte güçlüyüz ve Mart sonunda baharı birlikte karşılayacağız. Bu inançla tekrar şirin ilçemin güzel insanlarına, bizleri sabırla bekleyip, o soğuk havada mitingimize katıldıkları için sonsuz teşekkür ediyorum,” dedi.