Adıyaman’da uzun zamandır bel fıtığı ameliyatları için il dışına giden hastalar artık Özel Adıyaman Park Hospital Hastanesinde rahatlıkla ameliyat olabilecek. 
Bel fıtığı ameliyatından korktuğu için yaklaşık 15 yıldır bel fıtığı ağrısı çeken 49 yaşındaki Abdullah Tepe, Özel Adıyaman Park Hospital Hastanesinde yapılan ameliyat ve gördüğü tedaviler sonrası ağrılarından kurtulduğunu söyledi.
Birçok hastanın bel fıtığı ameliyatından korktuğunu ve bu korkudan dolayı yaşanan ağrılara katlanmak zorunda kaldıklarını dile getiren Abdullah Tepe, gerçekleştirilen bel fıtığı ameliyatı ve sonrasında gördüğü 2 haftalık tedavi sonrası ağrılarından kurtulduğunu dile getirdi.
Bel fıtığı ağrısı çeken herkesin Özel Adıyaman Park Hospital Hastanesinde alacakları tedaviyle eski sağlıklarına kavuşacaklarını vurgulayan Abdullah Tepe, “15 yıldır bu ağrıyı çekiyorum. Ve bu nedenden dolayı birçok il birçok hastane dolaştım. Son olarak Özel Adıyaman Park Hospital Hastanesine geldim. Ve burada bana ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Önce korktum ve daha sonra doktorlarımın bana verdiği güven ailemin desteğiyle ameliyatı kabul ettim. Burada yapılan ameliyat sonrası yaklaşık 2 hafta tedavi gördüm. Çok şükür şuan ağrım falan yok. Herkese tavsiye ederim. Ben bunca yıl bu kadar ağrıyı boşuna çektiğimi düşünüyorum. Ameliyatımı gerçekleştiren Özel Park Hospital Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ulaş Öztürk’e ve ekibine sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen ameliyatların oldukça başarılı bir şekilde sonuçlandığını dile getiren Özel Adıyaman Park Hospital Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ulaş Öztürk, “ Hastamız bize şiddetli bir ağrıyla tekerlekli sandalyede yakınları tarafından biz getirildi. Büyük bir endişe halindeydi. Hastamız daha önceden çeşitli hastanelere başvurmuş ve meslektaşlarımız ameliyat olması gerektiğini söylemişler. Hastamızın yanında getirdiği mevcut filmler bakıp değerlendirmelerde bulunarak omurgasında ciddi bir problem olduğunu fark ettik. Bu bir fıtıktı ve omurilik kanalı oldukça dardı. Aynı gün içerisinde hastamızın işlemlerini tamamladık. Ve hastamızı ameliyat ettirip ertesi gün ayağa kaldırdık. Birkaç gündür hastanede ve yarında taburcu etmeyi düşünüyoruz. Tabi bu ameliyatlar birçok yerde yapılan ameliyatlar. Bu hastalar çok ıstırap içerisindeler, Çünkü şehir dışına gidiyorlar gezmedikleri il kalmıyor. Biz şunu söylemek istiyoruz bu şikayetlerle il dışına gitmenize gerek yok. İstanbul’da, Ankara’da, Almanya’ya gibi yerlerde yapılan beyin ve sinir cerrahisi ameliyatlarını burada yüzde 99 yapmaktayız. Herkese sağlıklı günler dilerim” diye konuştu.
adıyaman cihan haber