Besni Devlet Hastanesi'ne piyasa değeri yaklaşık 3 Milyon TL'ye varan ekipman desteği ile Ali Erdemoğlu Besni'nin ihtiyaçlarını gidermek için elinden geleni yapmaya devam ediyor.
Yakın tarihte 'C' rol grubundan 'B' rol grubuna yükselen Besni Devlet Hastanesi eksiklerini gidererek bölgede öncü olmaya devam ediyor.

 Besni Devlet Hastanesine yapmış olduğu cihaz yardımının ardından Hastane Baş Hekimi Ali Helli Ali Erdemoğluna yapmış olduğu bu manidar yardım için teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi;   "Besni devlet hastanemize iş insanı hayırsever sayın Ali Erdemoğlu aracılığı ile tıbbi cihaz ve alet bağışında bulunulmuştur. Cihazlar Ortopedi, Göz kliniği, Üroloji, Genel cerrahi, KBB, Acil ve   Yoğun bakım kliniklerince eksikliklerin giderilmesinde büyük önem arz etmiştir. Mevcut cihazlarla başta göz ameliyatları, ortopedi, genel cerrahi ve üroloji kapalı ameliyatları, KBB poliklinik ve   yatan hasta takibi, yoğun bakımda monitorizasyonla hasta takibi, acil serviste monitörizasyon ve hasta takibi, yeni doğan yoğun bakım küvöz ile hasta takibi gibi birçok alanda eksiklikler   giderilerek, B rol grubuna uygun hale gelmiştir. Alınan ve bağışı yapılan tıbbi cihazlar piyasa değeri yaklaşık 3 milyon TL dolayındadır" dedi.

Konu ile ilgili Besni devlet hastanesi Başhekimi Dr. Ali Helli ve ekibi cihazların alımından duymuş olduğu memnuniyeti ve Erdemoğlu  Ailesinin Besni, Adıyaman ve tüm Türkiye’deki hayır zincirine bir yenisini Besni Devlet Hastanesine yapmış olmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.