Gaziantep Caddesi Arif Atalay Bulvarı Opet petrol üst tarafında deneyimli kadrosuyla Besni halkına hizmet verecek olan Özel İbn-i Sina Sağlık Kabini Hemşire Furkan Aran tarafından hizmete açıldı.

Gerçekleştirilen açılışa Besni ilçe Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkan yardımcısı S. Cengiz Baba, Ak Parti Besni İlçe Başkanı İsmail Sümer, Besni İlçe Müftüsü Mehmet Ünsal, Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Helli, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdurrahman Arpacı, Kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Yapılan hizmetlerle ilgili bilgi veren yetkililer, Besni Özel İbn-i Sina Sağlık Kabininde her türlü büyük ve küçük pansumanın yanında hemşirelik hizmetleri ve hasta bakım ve sağlık hizmetlerinin de olacağını belirtti. Ayrıca aynı yerde faaliyet gösterecek olan Doğal Cilt Bakım Merkezi'de hizmete açıldı. 
Özel İbn-i Sina Sağlık Kabininde, Evde bakım hizmetleri, acil yardım uygulamaları, serum takma, pansuman, sonda takılması ve değişimi, tansiyon ve şeker ölçümü, gebelik testi, enjeksiyon, küçük cerrahi işlemler, kan gurubu tayini, kulak delme ve kulak yıkama, oksijen tedavisi, buhar tedavisi, covid-19 antikor testi ve evde serum ile vitamin desteği verilecektir.