
AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, partisinin Mustafa Şen’in katılımıyla gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısı ve saha temaslarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Toplantının verimli geçtiğini ifade eden Özhan, bu tür istişare buluşmalarının teşkilat içindeki birlik ve beraberliği daha da güçlendirdiğini vurguladı. İl Danışma Meclisi’nin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Özhan, vatandaşlarla samimi ve yapıcı görüşmeler yaptıklarını kaydetti.
AK Parti’nin halkla iç içe siyaset anlayışını sürdürdüğünü dile getiren Özhan, “2002 yılından bu yana milletimize hizmetkâr olmayı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz” dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in deneyim ve birikimlerinden istifade ettiklerini de belirten Özhan, Şen’in teşkilat çalışmalarına yönelik önerilerinin yol gösterici olduğunu ifade etti.
Özhan, birlik ve beraberlik ruhuyla Adıyaman ve Türkiye için çalışmaya kararlılıkla devam edeceklerini sözlerine ekledi.









