ADIYAMAN (PHA) - Mustafa KAMIŞ – Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda, öğrencilerin kişisel ve manevi gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla "Değerler Eğitimi ve Gençlik" temalı bir söyleşi programı düzenlendi. Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.
Demirbağ: “Gençlik, Sorumluluk Bilinciyle Şekillenir”
Söyleşinin interaktif bölümünde öğrencilerden gelen soruları içtenlikle yanıtlayan Demirbağ, gençlerin duyarlılığı ve sorgulayıcı yaklaşımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Edebiyat Sokağı Öğrencilerin Beğenisini Kazandı
Programın ardından okul bünyesinde öğrencilerin katkılarıyla oluşturulan “Edebiyat Sokağı” ziyaret edildi. Okul koridorlarında edebi şahsiyetlerin tanıtıldığı ve öğrenci çalışmalarının sergilendiği bu alan, katılımcılardan büyük beğeni topladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden Teşekkür
Etkinlik sonunda söz alan Adıyaman İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, gençlerin değerler ekseninde yetişmesini sağlayacak bu tür programların önemine değinerek, “Eğitimci ve Yazar Ömer Demirbağ’a değerli katkıları için, okul müdürümüz Dr. Muzaffer Karataş’a ise organizasyondaki çabaları için teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak : PHA