BESNİ GÜNCEL - Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Torunoğlu, mazbatasını alarak yeni dönemde görevine başladı.
Adıyaman Adliyesi’nde gerçekleştirilen mazbata töreninde Torunoğlu’na mazbatasını Merkez 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk verdi. Törene, ATSO Meclis Kâtip Üyesi Ömer İnan da katıldı.

YENİ DÖNEMDE EKONOMİK KALKINMA HEDEFİ
Yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Torunoğlu ve ATSO yönetimi, yeni dönemde Adıyaman iş dünyasının gelişimi, oda üyelerinin ihtiyaçlarının karşılanması ve kentin ekonomik kalkınmasına katkı sunulması amacıyla çalışmalarını sürdürecek.
ATSO tarafından yapılan açıklamada, yeni dönemin oda, üyeler ve Adıyaman iş dünyası için hayırlı olması temennisinde bulunularak birlik ve ortak akıl vurgusu yapıldı.
Torunoğlu ve yönetiminin yeni dönemde hayata geçireceği çalışmaların, Adıyaman’ın ticari ve ekonomik gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.
#Adıyaman #ATSO #MehmetTorunoğlu #AdıyamanTicaretVeSanayiOdası #Ekonomi #İşDünyası
Next




