Hazırlıkları aylar süren dizinin ilk bölümünü oyuncular ve set ekibi hep birlikte izledi. Bölüm boyunca heyecanını gizleyemeyen oyuncular, zaman zaman da duygusal anlar yaşadı.

Sezonun merakla beklenen dizisi Mayıs Kraliçesi’nin ekran macerası Salı akşamı başladı. Mint Yapım imzalı dizi, ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı.

Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın hikayesini konu alan dizinin oyuncuları ve set ekibi ilk bölümü hep birlilkte izledi.

Bölüm boyunca heyacanını gizleyemeyen oyuncular, zaman zaman da duygusal anlar yaşadı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Bölüm sonunda gözyaşlarını tutamayan Mayıs Kraliçesi’nin Nehir’i Yağmur Tanrısevsin “Nehir’in küçüklüğünü canlandıran Mina beni çok duygulandırdı ve bir oyuncu olarak bana çok güzel bir miras bıraktı. Nehir’in sevilmesinde onun çok büyük bir payı olacağını düşünüyorum. Heyecanla bekliyordum ilk bölümü ve oynadığım karakterin küçüklüğünü izlemek beni çok etkiledi. Umarım izleyiciler de aynı duyguları paylaşmıştır bizimle ” dedi.

Dizinin Savcı Yiğit’i Burak Hakkı ise “Dram dolu bir bölümdü.Özellikle baba-kız ilişkisini çok sevdim. Hatice Aslan, Aşkın Şenol ve küçük oyuncumuz Mina bölümün yıldızlarıydı.Umarım, izleyicilerimiz Mayıs Kraliçesi’ni çok beğenir” yorumunu yaptı.

Güçlü oyunculuğu ile bölüme damgasını vuran Hatice Aslan “Tiyatro oyununun ilk defa seyirciye oynadığımız ilk gece heyecanı vardır ya, tam öyle bir heyecan vardı yüreğimde.Dizinin son dakikasına kadar da öyle devam etti.Bildiğim halde yine ağladım, yine merakla izledim.Herkesin çok emeği var bu dizide.Yolu açık,şansı bol olsun" dedi.

Show Tv’de izleyiciyle buluşan Mayıs Kraliçesi’nin yapımcılığını Birol Güven, yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt üstleniyor.