Gençlik Merkezleri Arası düzenlenen Kültür Sanat Yarışması ”Sahne Sırası Sende Ses Yarışmasında” Türkiye Şampiyonu olan Kâhta Gençlik Merkezi üyesi Abdulsamed Bayanser’i Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu unutmadı.

Yarışmada derece yapan Adıyamanlı ses sanatçısı Abdulsamed, elde ettiği şampiyonluk ve başarılardan dolayı yaşadıkları mutluluğu Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile paylaştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; ”Adıyaman’ı başarı ile yarışmada temsil ederek sesiyle tüm Türkiye’yi büyüleyen Abdulsamed Bayanser’in 5 kategoride 1.539 gencin performanslarının değerlendirildiği yarışmada Gençler Arası Türk Müziği Yarışmasında Solo Performans Kategorisinde “Sadem” adlı şarkıyı seslendirerek Türkiye birincisi olmuştur.

Elde ettiği başarısıyla Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’un da dikkatini çekmeyi başaran Abdulsamet Bayanser’e hediyesini Bakanımız adına takdim etmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Türkiye şampiyonu olan Abdulsamed Bayanser’e başarı belgesini, plaketini ve hediyesini Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu adına Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş taktim etti.

Şampiyon sesimiz Abdulsamed Bayanser ile birlikte Kâhta Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Nebi Bulut, Gençlik Merkezi Gönüllü Gençler ve Liderler İl Müdürü Fikret Keleş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.