Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konsere Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Prof. Dr. Ali AYDIN, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLİNA YILDIRIM, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Kadir KARKIN, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ramazan GÜRBÜZ, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet YILDIZ, Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış TOPTAŞ, akademik ve idari personel, misafirler ve öğrenciler katıldı.

Çeşitli sanatçılardan farklı eserler seslendiren öğrenciler yer yer salonu coştururken zaman zaman da salonda duygu dolu anlar yaşandı. “Hasretinle Yandı Gönlüm”, “Üsküdar’a Giderken”, “Kebapçılar Çarşısı” ve “Döneceler” gibi şarkılar söyleyen öğrenciler eserleri teatral hareketlerle süsleyerek izleyicilere görsel bir şölen sundu.

Konserin sonunda bir konuşma gerçekleştiren ve yetiştirdiği öğrencilerine teşekkür eden Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Kadir KARKIN, geçen Mayıs ayında İstanbul’da Uluslararası Koro Şenliğine katıldığını belirterek öğrencilerimizin o korolardan geride olmadığını ileride olduğunu söyledi. Öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade eden Prof. KARKIN, verdikleri destekten dolayı Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye teşekkür etti.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ de konserden çok etkilendiklerini ve duygu dolu bir gece yaşadıklarını kaydederek öğrencileri tebrik etti. Prof. Dr. GÖNÜLLÜ şöyle konuştu: “Başta Kadir hocam olmak üzere Barış hocama, öğrencilere çok teşekkür ediyorum. Bugün bize duygu dolu, nostaljik bir gece yaşattılar. Hocalarımızın dört yılda neler yaptıklarını bize gösterdiler. Üniversitemizde yetişen genç sanatçıların nerelere geldiğini gördük. Yaptıkları sunumla, teatral hareketlerle bize görsel bir şölen sundular. Emeği geçen herkese, öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”