BESNİ GÜNCEL - Adıyaman İl Özel İdaresi, Kömür Beldesi’nde Cemevi yapımı için süreci başlattı, çalışmaların 180 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman’da önemli bir ihtiyaç daha karşılanıyor. Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından Merkez Kömür Beldesi’nde Cemevi yapımı için çalışmalar başlatıldı.

Meteoroloji Açıkladı: Adıyaman’da Hava Değişiyor
Meteoroloji Açıkladı: Adıyaman’da Hava Değişiyor
İçeriği Görüntüle

Proje kapsamında inşa edilecek Cemevi’nin, bölgedeki vatandaşların ibadet ve sosyal ihtiyaçlarına cevap vermesi hedefleniyor. Yapım sürecinin, yer tesliminin ardından başlayarak yaklaşık 180 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Yetkililer, projenin hayata geçmesiyle birlikte Kömür Beldesi’nde önemli bir eksikliğin giderileceğini belirtirken, Cemevi’nin aynı zamanda sosyal birlikteliğe de katkı sağlayacağı ifade edildi.

Çalışmaların kısa süre içerisinde başlaması beklenirken, sürecin tamamlanmasının ardından yapı hizmete açılacak.

Muhabir: Selçuk Akbaş