Kocaeli’nin Derince Limanı’nda dün gerçekleştirilen narkotik operasyonunda 1 ton 508 kilogram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Emniyet güçleri, büyük miktardaki uyuşturucunun insanların kullanımına sunulmasını engelleyerek toplum sağlığı adına kritik bir başarıya imza attı.
Operasyon, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Ankara Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucu gerçekleştirildi. Sürece; Kocaeli, İstanbul ve Artvin İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri de destek verdi.
Çok yönlü operasyonlar kapsamında 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yetkililer, uyuşturucunun bir insanlık suçu olduğuna dikkat çekerek, özellikle gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların korunması için mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.





