BESNİ GÜNCEL - Kahta Devlet Hastanesinde sağlık hizmetlerinin kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Yunus Emre Karahan göreve başladı.
Yeni uzman doktorun hasta kabulüne başlamasıyla birlikte Kahta Devlet Hastanesinde görev yapan dermatoloji uzmanı sayısı 2’ye yükseldi. Atamayla birlikte vatandaşların cildiye alanındaki sağlık hizmetlerine daha hızlı ve kolay ulaşması hedefleniyor.
CİLDİYE HİZMETLERİNDE KAPASİTE ARTTI
Dr. Yunus Emre Karahan’ın göreve başlamasıyla hastanede dermatoloji alanındaki sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve vatandaşların farklı sağlık merkezlerine sevk ihtiyacının azaltılması amaçlanıyor.
Yeni atamanın, Kahta ve çevresinde cildiye hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması açısından önemli katkı sağlaması bekleniyor.
AKEL: CİLDİYE UZMANI SAYIMIZ 2’YE YÜKSELDİ
Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Akel, yeni atamanın ilçedeki sağlık hizmetleri açısından önemli bir kazanım olduğunu belirtti.
Akel, “Yeni atamamızla birlikte hastanemizde görev yapan cildiye uzmanı sayımız 2’ye yükseldi. Bu gelişme, vatandaşlarımızın cildiye alanındaki sağlık hizmetlerine daha kolay ve hızlı ulaşabilmesi açısından önemli bir kazanımdır. Kahta Devlet Hastanesi olarak sağlık hizmetlerimizin niteliğini ve kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yeni uzman hekimin göreve başlamasıyla birlikte Kahta Devlet Hastanesinde dermatoloji alanında sunulan sağlık hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürüleceği bildirildi.
Next




