Izmir Besnililer

İzmir Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı, dernek binasında gerçekleştirildi.

Genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından açıldı. Yoklama ve imza işlemlerinin tamamlanmasının ardından divan başkanlığı seçimine geçildi.

Divan ve Gündem Maddeleri

Genel kurulun yönetimi için divan başkanı, başkan yardımcısı ve kâtip üyeler açık oylama ile belirlendi. Divan başkanlığının oluşmasının ardından gündem maddeleri sırasıyla görüşüldü.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okunarak üyelerin görüşlerine sunuldu. Yapılan değerlendirmelerin ardından rapor oy birliğiyle kabul edilerek yönetim kurulu ibra edildi. Ardından bilanço ile gelir-gider tabloları görüşülerek mali raporlar da genel kurulun onayından geçti.

Denetleme Kurulu tarafından okunan raporda, dernek faaliyetlerinde herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadığı ifade edildi.

Izmir Besnililer 12Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimleri

Genel kurulun en önemli gündem maddesi olan seçimlerde sandık kurulu oluşturuldu. Yapılan oylama sonucunda mevcut yönetim listesi üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden göreve seçildi.

Veysel Önder başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim kurulu üyeleri yeni dönem için yetkilendirildi.

Dilek ve Temenniler Bölümü

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan üyeler, derneğin kültürel faaliyetlerinin artırılması, gençlere yönelik projelerin çoğaltılması ve Besnililer arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi yönünde görüş ve önerilerini paylaştı.

Çiğköfte İkramıyla Sona Erdi

Genel kurulun tamamlanmasının ardından katılımcılara çiğköfte ikramı yapıldı. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmada, hemşehrilik bağları pekiştirilirken yeni döneme ilişkin projeler de gayriresmî olarak değerlendirildi.

Izmir Besnililer 1Izmir Besnililer 13

Muhabir: Mehmet Emin Danış