BESNİ GÜNCEL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.
Yapılan açıklamaya göre, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri 27-30 Mayıs tarihleri arasında İBB’ye ait toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanabilecek.
Metro İstanbul, bayramın ilk günü pazar tarifesiyle hizmet verecek. Bayramın diğer günlerinde ise cumartesi tarifesi uygulanacak. Ayrıca gece metrosu hizmetinin belirli hatlarda kesintisiz devam edeceği bildirildi.
İETT, Şehir Hatları ve Metro İstanbul’un gerekli durumlarda ek sefer düzenleyeceği belirtildi.
Vatandaşların kurban satış ve kesim alanlarına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Alibeyköy, Ferhatpaşa ve Paşaköy’deki kurban alanlarına özel hatlarla ulaşım sağlanacağı ifade edildi.
Öte yandan Pendik Kurnaköy Kurban Pazarı için hizmet verecek KRB3 Pendik-Kurnaköy hattının da 20 Mayıs itibarıyla seferlerine başladığı kaydedildi.
Next




