Adıyaman'da Altyapı Çalışmaları Yerinde İncelendi
Adıyaman'da Altyapı Çalışmaları Yerinde İncelendi
İçeriği Görüntüle

BESNİ GÜNCEL - Besni Alperen Ocakları İlçe Başkanı İsrafil Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Yalçın, mesajında hem bayram coşkusunu paylaştı hem de şehit öğretmenler ile hayatını kaybeden öğrencileri rahmetle andı.

23 Nisan’ın milli mücadelenin ruhunu taşıyan en önemli günlerden biri olduğunu belirten Yalçın, çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, bu özel günde çocukları neşeyle selamladıklarını ifade etti.

Yalçın açıklamasında, görevleri başında şehit düşen öğretmenleri ve genç yaşta hayatını kaybeden öğrencileri de unutmadıklarını belirterek, “Bu anlamlı günde hem geleceğimizin teminatı çocuklarımızı neşeyle selamlıyor hem de görevleri başında şehit düşen öğretmenlerimizi ve genç yaşta hayattan kopan öğrenci kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

Besni’de bayramın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunan Yalçın, milli değerlerin korunarak gelecek nesillere aktarılmasının herkesin ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti.

Açıklamasının sonunda tüm şehitlere rahmet dileyen Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Muhabir: HATİCE ÇOBAN