MERDİVENLERDEN DÜŞEN ÇOCUK YARALANDI

 Adıyaman’da, merdivenlerden düşen 1 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Altınşehir Mahallesi’nde Fatma Rana G. (1), ikamet ettiği evin 2.kat merdivenlerinden yuvarlandı. Merdivenlerden yuvarlanan kız çocuğu ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Fatma Rana G’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 TRAKTÖRDEN DÜŞEN KADIN YARALANDI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde traktörden düşen kadın yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsat ilçesine bağlı Uzuntepe köyünde sürücüsü öğrenilemeyen traktörde yolcu olarak bulunan Adile Şimşek (39), traktörden düşerek yaralandı. Yaralı kadın olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 BİSİKLET OTOMOBİLE ÇARPTI: 1 YARALI

Adıyaman’da, seyir halindeki otomobile bisikletle çarpan çocuk yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Emirhan Tekin idaresindeki (12), bisiklet, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen seyir halindeki otomobile Sümerevler Mahallesi’nde çarptı. Meydana gelen kazada bisiklet sürücüsü Emirhan Tekin yaralandı. Yaralı çocuk olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

ELEKTRİKLİ BİSİKLET İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Adıyaman’da, elektrikli bisiklet ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Saffan Konuk idaresindeki elektrikli bisiklet ile sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen minibüsle Sümerevler Mahallesi Cengiz Topel İlköğretim Okulu yakınlarında çarpıştı. Meydana gelen kazada elektrikli bisiklet sürücüsü Saffan Konuk ile elektrikli bisiklette bulunan Kübra Konuk yaralandı. Yaralılar daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.