Sümer, “Erdemoğlu Ailesi’ne hizmetleri için teşekkür ediyoruz”
Erdemoğlu Ailesi’nin yaptıkları hizmetlerin takdire şayan olduğuna dikkat çeken Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Sümer, Besnili hemşerilerim adına kendilerine teşekkür ediyorum, dedi.


Erdemoğlu Ailesi’nin önemli yatırımlara ve hizmetlere imza attığına vurgu yapan Ak Parti Besni İlçe Başkanı İsmail Sümer, “Ali Erdemoğlu tarafından ilçemize yaptırılan Köprü’yü yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik.
Oldukça modern, kullanışlı ve bulunduğu bölgenin uzun yıllar ulaşım sorununu karşılayacak olan köprü, için hiçbir masraftan kaçınılmamış.
Ülkenin dört bir yanına, Adıyaman’a ve özellikle ilçemize yaptıkları önemli yatırımlarla toplumsal kalkınmaya destek olan hayırsever Erdemoğlu Ailesi’nin yaptıkları bu anlamlı hizmetler takdire şayandır.
Yaptıkları öğrenci yurtları, Camiler, Okullar, Sağlık Ocakları, taziye evleri, sağladıkları istihdam olanakları ve eğitim hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu’na ve Erdemoğlu Ailesi’ne bir kez daha teşekkür ediyoruz.