Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Başkanı Naziya Joyamergen ve beraberindeki kadın gazeteciler gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz hakkında İmtiyaz Sahibi E. Soydan Doğru'dan bilgi aldı. Ziyarette İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım'da hazır bulundu.

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan'ın misafiri olarak Türkiye'ye gelen Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Başkanı Naziya Joyamergen ve beraberindeki 8 kadın gazeteci bölgeyi geziyor. Kazakistan'dan gelen gazeteciler Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır gezilerine devam ediyor.

Gazetemizi ziyaret eden heyet, misafirperverlikten dolayı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E.Soydan Doğru ve personeline teşekkür etti.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan ise, misafirleri Türkiye'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ve mesleki dayanışmanın önemine işaret ederek, AGAD ile Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfının ortak projelerde yer alacağını dile getirdi.

Türkiye programında illerin tarihi ve turistik yerleri gezen gazeteciler, Adıyaman'da Nemrut Dağı, Cendere Köprüsü, Karakuş Tepesi ve Perre Antik Kentine hayran kaldıklarını söylediler.