Kararnameye göre Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya Sinop ilinin Ayancık Kaymakamlığı na atanırken, Besni Kaymakamlığı'na  ise Konya ili Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer Atandı.
 

 Ahmet Gencer'in  özgeçmişi

İlk-orta ve lise tahsilini Nevşehir’de tamamladı.2000 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.2012 yılında Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı.

2000-2002 yılları arasında özel sektörde çalıştı.2002-2004 yılları arasında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü’nde Devlet Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2004 yılında Kaymakamlık mesleğini seçti.

Yurtdışı stajını İngiltere’nin Leicester şehrinde yaptı. Çankırı Atkaracalar ve Çorum Oğuzlar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği, 2007-2009 yılları arasında Kayseri Felahiye Kaymakamlığı, 2009-2011 yılları arasında Erzurum Karayazı Kaymakamlığı, 2011-2013 Aydın Karacasu Kaymakamlığı görevlerinden sonra 2013 yılı yaz kararnamesiyle ile Cihanbeyli Kaymakamlığı na atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ayni kararname ile Gerger Kaymakamlığı na Samsun Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca atanırken Gerger Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ise Hizan Kaymakamlığı'na,
Samsat Kaymakamlığı'na ise Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım atandı.
Samsat Kaymakamı Kürşat Atak ise Eğil kaymakamlığı'na atandı.

Adıyaman Hukuk Müşavirliği'ne Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay atandı.

Adıyaman Vali Yardımcısı Yunus Emre Altuner Samsun Vezirköprü Kaymakamlığına Atandı.