Yukarı Sarhan Mahallesi’nde bulunan daha önce de Hayırsever Besnili İşadamı Cevdet Erçil’in destekleri ile yapılan Park Besni Belediyesi ve Cevdet Erçil’in destekleri ile yenilendi.

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre yaptığı açıklamada “ Besnili Hayırsever İşadamımız Cevdet Erçil’e ilçemize Taziye Evi, Okul ve Park gibi alanlarda yaptığı hizmetler için kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Daha öncede Belediyemize katkı sunan Hayırsever Cevdet Erçil bey, Yukarı Sarhan Mahallemizde bulunan ve yine kendi destekleri ile yapılan Çilhacılar Parkı için Çocuk oyun gurubu ve yumuşak zemin yapımı için desteğini esirgememiş ve Belediyemizin parkta yapılan çalışmalarına katkıda bulunmuştur.

Uzun yıllardan beri atıl halde olan ve mahalle halkı tarafından şikayet ve rahatsızlıklara konu olan parkımızın yapımı için söz vermiştik, bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Besni Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yapımı tamamlanan Çil Hacılar Parkı’mız Yukarı Sarhan Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın rahatça vakit geçirebilecekleri bir hale gelmiştir. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi.