Komisyonda görevlendirilen Besni Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğünde görevli Merdan Bahçeci, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Aycan Kara, Besni İlçe jandarma Komutanlığında görevli J.Asb.Kd.Bçvş. Lokman Karakaya ve Adıyaman Karayolları 87. Şube Şefliğinde görevli Abdulsamet Okçu tarafından Yenikent bölgesinde çalışma yapılarak karar alındı.

Çalışmalar kapsamında Yenikent Kartal Kavşağı sinyalizasyon sistemi (kırmızı ışık), kartal kavşağından jandarma istikametine kadar olan yolda emniyet şeridi, genişletme çalışmaları ve kaldırım çalışmaları, vatandaşların daha rahat seyahat etmesi ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmamak adına 7 adet dolmuş durağı yapımı ile Besni Organize Sanayi Bölgesi giriş bölümüne dönel kavşak yapılması ile ilgili kararlar alındı.

Alınan bu kararlar Besni Kaymakamı Ahmet Gencer'in onayından sonra Karayolları 87. Bölge Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar yapılacak. Yazışmaların ardından ise alınan kararlar Mart ve Nisan ayı içerisinde hızlı bir şekilde vatandaşların huzur ve güvenliği için hızla hayata geçirilecek.