Saygıdeğer Adıyamanlı Hemşehrilerim, Bakanlar Kurulunun 21 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı Valiler Kararnamesi ile atanmış olduğum Adıyaman Valiliği görevime bugün itibariyle başlamış bulunuyorum. Bu göreve beni layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza ve Bakanlar Kurulunun saygıdeğer üyelerine şükranlarımı arz ediyorum. 

Kadim medeniyetler şehri, kutlu sahabenin diyarı, eşsiz hoşgörü kenti ve birlikte yaşama mefkuresinin dirlikte ve kardeşlikte olduğunun en güzel örneklerinin yaşandığı Adıyaman ilimize Vali olarak hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda bu şerefli görevin ağır sorumluluğunun da farkında olduğumu ifade etmek isterim.

Yaratıcının tüm cömertliğini sergilediği bereketli topraklara sahip, binlerce yıllık kültürün harmanladığı, Güneydoğu Anadolu Bölgemizin bu huzur ve hoşgörü kentine, üstün görev anlayışı içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte “Önce İnsan” şiarıyla mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışacağız.

Böylesine eşsiz bir kente hizmet ederken, vatandaşı merkeze alan hizmet anlayışımızla Adıyaman’a ve Adıyamanlı hemşerilerimize etkin ve süratli bir şekilde hizmet verebilmenin gayreti içerisinde olacağız.

Adıyaman’ın sosyal, kültürel ve ekonomik alanda çok daha iyi yerlere gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, başta olmak üzere tüm kent dinamikleriyle diyalog halinde el ele, kol kola, gönül gönüle yürüyeceğimizden emin olmanızı istiyorum.

Bugüne kadar başlanmış, devam eden ve planlanan bütün projeleri titiz bir şekilde takip edip sonuçlandırırken, halkımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan çok sayıda yeni projeleri de inşallah en kısa sürede planlayıp hayata geçireceğiz.

Bu bağlamda, bu ulvi görevi devr aldığım meslektaşım Sayın Abdullah ERİN Valimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni görev yeri olan Şanlıurfa ilinde başarılar diliyor, tüm Adıyamanlı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.