Yoğun çalışma temposu arasında halkın her kesimiyle bir araya gelmeye özen gösteren Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı ziyaretler çerçevesinde Kızılay Şube Başkanı Bekir Uyanık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif Başkanı Abuzer Aslantürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sağlık Bakanlığı Bölge Koordinatörü Dr. Hüseyin Şen, Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sait Yıldırım ve Konsey Üyeleri, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Adnan Kırıktaş ve Yönetimi ile Kâhta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Kızılay Şube Başkanı Bekir Uyanık, Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya Türk Bayrağı ve Kızılay Bayrağı takdim ederek, Adıyaman’da Kızılay’ın yapmış olduğu faaliyetler ile yaklaşan Kurban Bayramı süresince gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlerde, Vali Kalkancı STK’ların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyarette bulunanlardan faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.